Libnet.ro
UNICEF

15:45

LIVE TEXT. Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de aceasta structura oculta care a parazitat justitia

Antena3 Antena3,
LIVE TEXT. Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: Nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de aceasta structura oculta care a parazitat justitia

Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Iata principalele declaratii ale liderului PSD: Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

LIVE TEXT. Dragnea: Nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de aceasta structura oculta care a parazitat justitia

Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Iata principalele declaratii ale liderului PSD: Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea: Noi am fost preocupati sa implementam programul de guvernare, sa facem lucruri bune pentru romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat bucuros de campania dusa de social-democrati pentru europarlamentare. A spus-o joi seara la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei. Nu poti sa spui intr-o singura.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Cine i-a raspuns la telefon Corinei Cretu cand l-a sunat pe Liviu Dragnea: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a declarat joi, la HotNews. ro LIVE, ca a incercat sa-l contacteze pe Liviu Dragnea cand si-a dat seama ca deciziile nu se iau la Guvern.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu fratele lui Radu Mazare: Se simte in pericol!

Mihai Mazare, fratele fostul edil al Constantei, a vorbit, marti, in exclusivitate la Sinteza zilei despre starea in care se afla in aceste momente Radu.

Familia lui Radu Mazare, la Sinteza zilei

Mihai Gadea a pregatit in aceasta seara o editie-eveniment Sinteza zilei. De la ora 21. 00, nu ratati imagini in premiera cu Radu Mazare in Madagascar. Avem detalii nestiute despre extradarea fostului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )