Libnet.ro
UNICEF

16:30

Finala Game Of Thrones darama din nou recordurile de piratare

Playtech Playtech,
Finala Game Of Thrones darama din nou recordurile de piratare

Ultimul episod al serialului Game Of Thrones, sezonul 4, a aparut in cursul zilei de ieri. De atunci, in doar 12 ore, au fost downloadati de pe torrente 2 petabytes de date continand doar acest episod. Finalul ultimului sezon din Game Of Thrones a aparut ieri, atat la TV cat si pe torrente. De la aparitia lui pe mediul online, in doar 12 ore, au fost downloadati 2 petabytes de date ce fac referire doar la acest episod, demonstrand inca []. continuă pe Playtech

DNA cere din nou arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor din nou sa-l aresteze pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat la tratament in SUA. Nicusor Constantinescu se afla in.

Vulcanul Etna a erupt din nou. Mai mult curse aeriene au fost amanate

Cel mai activ vulcan din Europa, Muntele Etna, a erupt din nou. Craterul a inceput iarasi sa arunce lava fierbinte si cenuta in atmosfera, iar fumul dens se poate vedea de la kilometri distanta. Tocmai de.

Vulcanul Etna a erupt din nou: Un aeroport din Sicilia a fost inchis

Vulcanul Etna, situat in regiunea italiana Sicilia, a erupt din nou luni la pranz, improscand cenusa spre sud-estul insulei. Autoritatile au fost nevoite sa inchida aeroportul din Catania si sa anuleze.

A uitat de divort! Denise Van Outen iubeste din nou

Viata merge mai departe si pentru Denise Van Outen. Despre actrita britanica se zvoneste ca iubeste din nou, dupa despartirea de sotul ei, Lee Mead, de anul trecut.

Klaus Iohannis spune ca Antonescu ar putea intra din nou in cursa pentru Palatul Cotroceni

CrinAntonescu ar putea intra din nou in cursa pentru prezidentiale, a declarat, sambata, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis. Acesta crede ca daca Antonescu va primi sustinerea necesara la.

Obama: SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la ac and tiuni impotriva terori and stilor

SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la ac and tiuni impotriva terori and stilor, a declarat, ieri, pre and sedintele SUA, Barack Obama, sus and tinand de la Casa Alba o scurta conferin and ta de presa pe marginea situa and tiei din Irak, in contextul escaladarii amenin and tarii teroriste in aceasta and tara, informeaza ITAR-TASS and si Reuters, citate de Agerpres.

Obama: SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la actiuni impotriva teroristilor

SUA nu vor trimite din nou trupe in Irak pentru a participa la ac and tiuni impotriva terori and stilor, a declarat, ieri, pre and sedintele SUA, Barack Obama, sus and tinand de la Casa Alba o scurta conferin and ta de presa pe marginea situa and tiei din Irak, in contextul escaladarii amenin and tarii teroriste in aceasta and tara, informeaza ITAR-TASS and si Reuters, citate de Agerpres.

Din nou in Irak. Statele Unite trimit 275 de militari in Bagdad pentru a proteja ambasada americana

Presedintele american Barack Obama a anuntat luni ca Statele Unite vor trimite 275 de militari in Irak pentru a asigura securitatea ambasadei SUA la Bagdad, in urma violentelor provocate de militantii sunniti din factiunea SIIL Statul Islamic in Irak si Levant), informeaza Reuters.

Mari probleme la Transporturi: dezastru la absorbtia fondurilor europene, investitiile au fost taiate puternic, iar realizarea intregii autostrazi Sibiu-Pitesti e din nou incerta

Absorbtia fondurilor europene in primele cinci luni ale anului la Transporturi a fost una dezastruoasa, iar oficialii europeni privesc cu ingrijorare situatia si cu neincredere masurile autoritatilor menite sa salveze din fondurile europene care se vor pierde din decembrie 2015. In acelasi timp, investitiile in primele patru luni au scazut la minimul ultimilor ani, tragand in jos si lucrarile de infrastructura cu 27% - totul pentru ca guvernul sa limiteze deficitul bugetar la inceputul unui an dublu electoral. In plus, in aceste zile se creioneaza ultimele detalii privind MasterPlanul pe Transport, iar oficialii CE sunt ingrijorati de soarta autostrazii Sibiu-Pitesti, o autostrada pe care partea romana incearca sa o transforme din calcule intr-o investitie prea scumpa si greu de realizat, totul pentru a finanta si realiza alte autostrazi prin tara.

Aeroportul din Catania a fost inchis, dupa ce vulcanul Etna a erupt din nou

Vulcanul Etna, situat in regiunea italiana Sicilia, a erupt din nou luni la pranz, informeaza ziarul La Republicca, potrivit Mediafax. in urma eruptiei, autoritatile italiene au inchis aeroportul din Catania si au anulat numeroase curse aeriene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )