Libnet.ro
UNICEF

17:45

Finala Ligii Campionilor, cel mai important meci al sezonului, se joaca la Milano. Real sau Atletico, cine se va incorona Regina Europei? (FOTO+VIDEO)

B1 B1,
Finala Ligii Campionilor, cel mai important meci al sezonului, se joaca la Milano. Real sau Atletico, cine se va incorona Regina Europei? (FOTO+VIDEO)

Intreaga Europa asteapta meciul anului dintre Real Madrid si Atletico Madrid, din finala Champions League. Finala reeditata din urma cu doi ani se anunta a fi cel mai tare meci al sezonului, pentru ca. continuă pe B1

Penalty-ul ratat de Griezmann in finala Ligii Campionilor (video)

Antoine Griezmann a avut in gheata sansa egalarii in finala Ligii Campionilor. La scorul de 1-0 pentru Real Madrid, in minutul 48, atacantul francez de la Atletico Madrid a ratat o lovitura de la 11 metri.

Alerta cu bomba la Milano, inainte de finala Ligii Campionilor

O alarma cu bomba a fost declansata, astazi, la Milano, cu cateva ore inainte de finala Ligii Campionilor la fotbal, anunta cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Alerta cu bomba la Milano, inainte de finala Ligii Campionilor. Circulatia pe doua linii de metrou a fost suspendata

O alarma cu bomba a fost declansata, sambata, la Milano, cu cateva ore inainte de finala Ligii Campionilor la fotbal, scriu ProSport si Mediafax citand cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Circulatia pe doua linii de metrou a fost suspendata timp de aproape o ora, din cauza unui pachet suspect.

Zidane vs Simeone. Totul despre finala Ligii Campionilor, de la Milano: Real Madrid - Atletico Madrid, azi, ora 21.45

Soarta a facut ca Real si Atletico sa se intalneasca din nou fata in fata in finala Ligii Campionilor, la doi ani de la meciul din 2014, disputat la Lisabona si castigat de Ronaldo si compania cu 4-1, dupa prelungiri.

Svabul banatean Stefan Hell, laureat cu Nobel; mesaj pentru tinerii din Timisoara: Cel mai important capital este ce aveti in cap

Svabul banatean Stefan W. Hell, renumitul fizician care a primit premiul Nobel la Chimie in 2014, a primit titlul de Cetatean de Onoare al Timisoarei.

Alerta terorista la Milano, inaintea finalei Ligii Campionilor. Metroul a fost evacuat

Autoritatile italiene au evacuat metroul din Milano, inaintea finalei Ligii Campionilor, dupa descoperirea unui pachet suspect in statia Cadorna, care deserveste gara cu acelasi nume.

VIDEO Pentru patru zile, Focsaniul este capitala vinului. 33 de tari se intrec la cel mai important concurs din Sud-Estul Europei

Cea de-a XIII-a editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti 2016 IWCB 2016) devinde din acest an itineranta, Focsaniul fiind primul oras care intra in acest circuit.

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

Cel mai mare curs de resuscitare din Romania. 10.000 de participanti

Peste zece mii de oameni au participat sambata, pe Arena Nationala, la cel mai mare curs de resuscitare, insa, Romania nu a reusit sa doboare recordul stabilit de Germania de 11. 840 de participanti.

Cel mai mare parc inaugurat la Ploiesti, fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si alei care duc spre nicaieri

Cel mai mare parc din Ploiesti realizat din fonduri europene a fost inaugurat cu fast, sambata, in prezenta unui sobor de preoti, dar si a unor politicieni. Fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si cu alei care duc spre nicaieri, parcul este departe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )