Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare parc inaugurat la Ploiesti, fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si alei care duc spre nicaieri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare parc inaugurat la Ploiesti, fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si alei care duc spre nicaieri

Cel mai mare parc din Ploiesti realizat din fonduri europene a fost inaugurat cu fast, sambata, in prezenta unui sobor de preoti, dar si a unor politicieni. Fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si cu alei care duc spre nicaieri, parcul este departe. continuă pe Wall-Street Ro

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

Cel mai mare curs de resuscitare din Romania. 10.000 de participanti

Peste zece mii de oameni au participat sambata, pe Arena Nationala, la cel mai mare curs de resuscitare, insa, Romania nu a reusit sa doboare recordul stabilit de Germania de 11. 840 de participanti.

Calatorie de cosmar pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Imagini revoltatoare filmate de pasageri!

Calatoria de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume s-a transformat in cosmar pentru pasagerii Harmony of the Seas, lansata la apa saptamana trecuta. Desi se asteptau sa fie.

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Cel mai mare mall din Piatra Neamt va fi gata peste sase luni. Ce vor face africanii de la NEPI cu 18 milioane de euro

Dezvoltatorul New Europe Property Investments NEPI) si-a prezentat miercuri, 25 mai, investitia Shopping City Piatra Neamt, un complex comercial care va include un Cinema City si hipermarketul Carrefour.

FOTO. Cat cantareste cel mai mare nou-nascut din lume

O femeie din India a dat nastere in cursul acestei saptamani unei fetite de 6,8 kilograme aproximativ greutatea unui copil de sase luni). Bebelusul nu are inca nume si s-a nascut la Karnataka. Atat fetita, cat si mama ei, in varsta de 19 ani, se simt bine, scrie site-ul India Today, preluat vineri de 7sur7. be, anunta Agerpres.

Cel mai mare producator mondial de telefoane, Samsung, dat in judecata pentru incalcarea unor brevete

Producatorul chinez de telefoane Huawei Technologies Co Ltd a anuntat miercuri ca a decis sa dea in judecata rivalul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd pe care l-a acuzat de incalcarea unor brevete.

FOTO Record pentru Romania: 10.175 de oameni au fost, sambata, la Arena Nationala la cel mai mare curs de resuscitare

Un nou record national a fost stabilit, sambata, pe Arena Nationala, cand 10. 175 de persoane au invatat si apoi au exersat manevrele de resuscitare predate de specialisti in prim ajutor si medicina de urgenta. Recordul national stabilit sambata este apropiat de cel inregistrat in Germania unde 11. 843 de persoane au fost concomitent la un astfel de curs.

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

14 ani de la cea mai mare drama din cultura romana. Moartea scriitorului Stefan Augustin Doinas si sinuciderea sotiei sale, balerina Irinel Liciu

25 mai 2002 va ramane in istorie drept ziua in care s-a declansat cea mai mare tragedie din cultura romana. Pe masa de operatie, la spitalul Fundeni, scriitorul Stefan Augustin Doinas a incetat din viata in urma unui infarct. Sotia scriitorului, balerina Irinel Liciu, nu a suportat sa isi duca mai departe traiul fara cel pe care l-a iubit timp de 42 de ani. A luat un pumn de pastile si s-a sinucis.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )