Libnet.ro
UNICEF

16:31

Finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti, in pericol din cauza unei specii de gandac

România Liberă România Liberă,
Finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti, in pericol din cauza unei specii de gandac

Fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc PSD), a publicat duminica scrisoarea Comisiei Europe. continuă pe România Liberă

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defectiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj

Un elicopter SMURD a fost intors de urgenta la sol din cauza unei defectiuni tehnice. Se pare ca pilotul a observat o problema la scurta vreme dupa decolare. in elicopter se aflau patru persoane.

Razvan Cuc: Autostrada Sibiu-Pitesti, suspendata de Comisia Europeana. Reactia ministrului Transporturilor

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc sustine, sambata, ca finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti este suspendata de catre Comisia Europeana din cauza unor probleme de mediu, iar Guvernul refuza sa spuna ceva despre subiect.

Razvan Cuc: Finantarea Autostrazii Sibiu Pitesti a fost suspendata din cauza unor gandaci DOCUMENT

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc a dovedit duminica, cu documente, ca finantarea Autostrazii Sibiu Pitesti a fost suspendata de Comisia Europeana din cauza unor gandaci si broaste, pentru care Romania a primit inca din 2018 Acordul de Mediu.

Vanatoarea de la Balc nu mai are loc in acest an din cauza pestei porcine africane

Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc a declarat joi ca traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic al lui Ion Tiriac de la Balc nu va avea loc din cauza pestei porcine africane PPA) din acest areal, informeaza Agerpres.

Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor. Cutremurator cum a ajuns sa arate barbatul din cauza bolilor

Vacanta celor doua surori, Ramona si Monica Gabor, se pare ca a fost intrerupta brusc, motivul fiind starea de sanatatea tatalui lor, Emil Gabor. Starea in carese afla Emil Gabor s-agravat si asta a dezamagit-o pe Ramona. Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor Ramona si Monica Gabor locuiesc departe .

Aparatul Boeing 737 UIA a fost doborat din cauza unui bruiaj in comunicatii

Militarul care a doborat avionul ucrainean, Boeing 737, la Teheran a actionat fara a avea confirmare, din cauza unui bruiaj in comunicatii, potrivit generalului iranian Amirali Hajizadeh, comandant al sectiei aerospatiale a Gardienilor Revolutiei.

Prefectul de Braila sustine ca va fi asigurata finantarea podului suspendat peste Dunare: Nu exista riscul incetinirii lucrarilor din cauza subfinantarii

Prefectul judetului Braila, Catalin Boboc, sustine ca nu vor fi probleme cu finantarea podului suspendat peste Dunare, cel mai important proiect de infrastructura inceput in estul Romaniei dupa 1989, si ca acesta este o prioritate pentru Guvernul Orban. Recent, Asociatia Pro Infrastructura a atras atentia ca Guvernul a prevazut doar 97 de milioane de lei pentru Podul de la Braila, desi in 2020 ar trebui executate lucrari de aproximativ 800 de milioane de lei.

MARCEL BOLOS, MINISTRUL FONDURILOR EUROPENE: Fostul Guvern si Comisia Nationala de Prognoza au subestimat costurile pentru Autostrada Unirii

Autostrada Unirii Targu Mures-Targu Neamt- Iasi- Ungheni) are nevoie de doua surse de finantare, deoarece valoarea realizarii ei este cuprinsa intre 7 si 9 miliarde de euro, cu mult mai mult decat a preconizat guvernul Dancila si Comisia Nationala de Prognoza, a declarat, ieri, Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Victoria.

Ministrul Transporturilor si Ministerul Fondurilor Europene neaga blocarea proiectului Sibiu-Pitesti, dupa ce Razvan Cuc a sustinut ca fondurile UE pentru autostrada au fost suspendate

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a negat, intr-o postare pe Facebook, blocarea proiectului autostrazii Sibiu - Pitesti, despre care fostul ministru Razvan Cuc a sustinut ca nu ar mai beneficia de finantare din partea UE.

Transportatorii organizeaza un protest din cauza derapajelor existente pe piata asigurarilor RCA

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat, vineri, ca va organiza un protest de amploare, pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii prevederilor legale de catre Euroins, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )