Libnet.ro
UNICEF

08:30

Finantari de pna la 100.000 dolari pentru startup-urile care vor sa ajunga n Asia

Hotnews Hotnews,
 Finantari de pna la 100.000 dolari pentru startup-urile care vor sa ajunga n Asia

Guvernul din Coreea de Sud lanseaza un program de finantare pentru startup-urile din intreaga lume, prin care acestea pot obtine finantari de pana la 100. 000 de dolari. Singura conditie este sa fie dispuse sa incerce si piata din Asia, in special pe cea din Coreea. continuă pe Hotnews

Veste CATASTROFALA pentru multi romani! Schimbari MAJORE pentru cei care vor sa obtina PERMISUL DE CONDUCERE!

Anul acesta vor avea loc mai multe schimbari care ii va viza pe cei care vor urma sa obtina permisul auto. Daca in anii trecuti carnetul se obtinea mai usor, acum lucrurile s-au schimbat.

Circa 1.300 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 285 locuri de munca vacante. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Olanda si Polonia.

FOTO O organizatie iraniana ofera 100.000 de dolari pentru distrugerea Ambasadei SUA din Ierusalim

O organizatie iraniana a propus o recompensa de 100. 000 de dolari oricarei persoana care distruge noul sediu al Ambasadei SUA din Israel, deschis luni la Ierusalim.

Dragnea: Sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romnia de frica pentru ca pot fi acuzati oricnd de evaziune. Legislatia va fi modificata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca legislatia privind evaziunea fiscale va fi modificata in scurt timp, el sustinand ca legea actuala este proasta si ca sunt multi oameni de afaceri care vor sa plece din Romania de frica.

Ce se intampla cu pensiile romanilor: Anunt important pentru cei care au salariu de pana in 3.000 de lei!

Cei care au contribuit la pilonul 2 pot chiar sa dea statul in judecata, cu sanse de castig. Caracterul optional al pilonului 2 va afecta pensiile romanilor, au afirmat administratorii de pensii private, care.

SCHIMBARI majore pentru romanii care au BULETINE de IDENTITATE! Decizie de ultima ora

Incepand cu 25 mai 2018 se va aplica in toate statele membre ale Uniunii Europene UE) Regulamentul GDPR general data protection regulation) care aduce modificari substantiale in ceea ce priveste prelucrarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )