Libnet.ro
UNICEF

06:30

Finantari totale de 80 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Hotnews Hotnews,
 Finantari totale de 80 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc, printr-un nou fond de investitii, in valoare totala de 65 de milioane de lire sterline 80 de milioane de dolari), lansat joi la Londra. continuă pe Hotnews

Un startup ungar a strans 75 milioane dolari pentru tehnologii de conducere automata a masinilor

AImotive, un startup ungar care dezvolta tehnologii de conducere automatizata a masinilor, a obtinut finantari de capital de risc de 75 de milioane de dolari in total.

Washingtonul planuieste taxe suplimentare de 3,1 miliarde de dolari pentru produse europene

Administratia Trump planuieste sa impuna impozite suplimentare produselor europene, echivalate la 3,1 miliarde de dolari, potrivit unui document oficial publicat marti spre miercuri, relateaza AFP.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,80 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 13,45 milioane de lei 2,80 milioane de euro).

Gigantul german Bayer va plati despagubiri de miliarde de dolari pentru inchiderea proceselor privind efectele cancerigene ale erbicidului Roundup

Grupul german Bayer va plati 10,9 miliarde de dolari pentru inchiderea proceselor din Statele Unite referitoare la posibilele efecte cancerigene ale erbicidului sau Roundup, informeaza BBC. in urma cu doi ani.

SUA analizeaza aplicarea unor tarife suplimentare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunuri din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania

Statele Unite analizeaza posibilitatea aplicarii unor tarife suplimentare in valoare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunurile provenite din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania, acesta fiind un nou pas care ar putea amplifica tensiunile intre cele doua maluri ale Atlanticului, relateaza CNBC, potrivit news. ro. Un document al Biroului Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite anunta ca institutia analizeaza o lista suplimentara de produse din Franta, Germania, Spania si Marera Britanie, pentru care sa fie aplicate tarife de pana la 100%, a relatat Bloomberg.

Amazon va lansa un fond de investitii de 2 miliarde de dolari pentru firme din domeniul energiei verzi

Amazon a anuntat ca lucreaza la crearea unui fond de investitii de 2 miliarde de dolari pentru domeniul energiei ecologice, pentru a investi in firme care lucreaza pentru construirea unui viitor fara carbon.

Nou fond de investitii european, de 105 milioane euro, pentru inovatii medicale

Firmele europene early stage care dezvolta biotehnologii si alte astfel de inovatii in domeniul medical vor putea obtine noi finantari de capital de risc din partea unui fond de investitii de 105 milioane de euro, lansat miercuri.

Sanofi a incheiat un acord de doua miliarde de dolari pentru un vaccin impotriva COVID-19

Grupul farmeceutic francez Sanofi a incheiat un acord de 2 miliarde de dolari cu Translate Bio, in vederea extinderii colaborarii pentru un vaccin impotriva Covid-19.

Finlanda isi redeschide granitele pentru tarile europene cu o rata de infectie scazuta Franta, Belgia sau Spania nu sunt pe lista

Turistii din 12 tari europene considerate ca fiind sigure vor fi din nou bineveniti in Finlanda incepand cu luna iulie, a anuntat marti guvernul finlandez, dar Franta, Belgia sau Spania nu sunt incluse momentan pe aceasta lista, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )