Libnet.ro
UNICEF

12:00

Finantele au extins Spatiul Privat Virtual si pentru contribuabilii din Ploiesti, Timisoara si Iasi

Hotnews Hotnews,
 Finantele au extins Spatiul Privat Virtual si pentru contribuabilii din Ploiesti, Timisoara si Iasi

Contribuabilii persoane fizice administrati de catre Directiile Generale Regionale de Finante Publice Ploiesti, Timisoara si Iasi isi vor putea verifica electronic propria situatie fiscala, incepand de marti, de la ora 10. 30, au transmis reprezentantii Ministerului Finantelor Publice. Spatiul Privat Virtual, aplicatie prin care contribuabilii pot comunica online cu administratia fiscala, a fost extinsa si va fi disponibila si pentru contribuabilii persoanele fizice cu domiciliul fiscal in Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis. Proiectul a fost lansat incepand cu data de 15 septembrie si a functionat ca proiect pilot pentru contribuabilii persoane fizice din Bucuresti si Ilfov. continuă pe Hotnews

Contribuabilii persoane fizice din 18 judete si din Bucuresti au acces la Spatiul Privat Virtual

Spatiul Privat Virtual, aplicatie prin care contribuabilii pot comunica online cu administratia fiscala, a fost extinsa astazi si va fi, de acum, disponibila, pentru contribuabilii persoanele fizice cu domiciliul fiscal in Capitala si alte 18 judete, arata un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Contribuabilii din 17 de judete isi pot consulta online situatia fiscala

Persoanele fizice din alte 17 judete, pe langa Bucuresti si Ilfov, isi pot verifica electronic propria situatie fiscala de marti, dupa ce Fiscul a extins programul Spatiul Privat Virtual, lansat la 15 septembrie, acesta urmand sa fie disponibil la nivel national de anul viitor.

Vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul Bulgariei: Vestea opririi proiectului South Stream este un bluff

Anuntul presedintelui rus Vladimir Putin ca renunta la proiectul gazoductului South Stream este un bluff. Este o miscare tactica prin care Rusia vrea sa determine Bulgaria sa se opuna Comisiei Europene, astfel incat deznodamantul sa fie exact construirea South Stream, a declarat Martin Dimitrov, vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul bulgar, citat de Novinite.

Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti isi pot verifica pe internet situatia fiscala

Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti si Ilfov isi pot verifica electronic propria situatie fiscala, incepand de marti, dupa ce Fiscul a extins programul Spatiul Privat Virtual, lansat la 15.

O posibila solutie pentru votul din strainatate

Am scris saptamana trecuta despre cresterea interesului cetaenilor romani din strainatate fata de viata politica din tara, manifestat prin explozia numarului celor care au dorit sa voteze la recentele alegeri prezidentiale. Dincolo de deficientele de organizare, voite sau nu, care au fost constatate, trebuie spus ca legislatia electorala actuala contine deficiente majore legate de votul in strainatate.

Aurescu cere imbunatatirea cadrului juridic pentru romanii din diaspora

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu cere demararea unui proces de imbunatatire a cadrului juridic si institutional privind romanii din strainatate, adaptat celor mai bune modele europene si internationale, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul ministerului de resort MAE).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )