Libnet.ro
UNICEF

00:07

Finlanda si Estonia vor sa construiasca cel mai lung tunel subacvatic din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finlanda si Estonia vor sa construiasca cel mai lung tunel subacvatic din lume

Finlanda si Estonia au prezentat proiectul unui tunel subacvatic de peste 100 de kilometri care sa faca legatura intre capitalele Helsinki si Tallin. Masinile vor fi transportate in shutlle-uri cu 160 km/h, potrivit Automarket. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Succes pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru

Patru modele de Dacia se afla in top 10 al masinilor cu cel mai mic consum pe kilometru, potrivit unui studiu publicat in presa franceza. Autovehiculele fabricate la Mioveni sunt cele mai economice, spun.

R. Moldova: Parlamentul a adoptat o declaratie prin care condamna amestecul Rusiei in activitatea politica de la Chisinau. Dodon: Declaratia este cel mai impulsiv mesaj anti-rusesc lansat in ultimii 25 de ani

Parlamentul de la Chisinau a adoptat joi o declaratie prin care condamna atacurile Federatiei Ruse asupra securitatii informationale nationale si amestecul abuziv in activitatea politica din Republica Moldova, in replica presedintele Igor Dodon calificand documentul drept cel mai impulsiv mesaj anti-rusesc lansat la nivel inalt in ultimii 25 de ani. iar plasarea la extrema anti-ruseasca intr-o tara cu o larga sustinere pro-Rusia, un suicid politic si electoral, potrivit news. ro.

Cel mai bogat fotbalist din lume este miliardar si joaca in Spania. Nu este nici Messi, nici Ronaldo

Mathieu Flamini, mijlocasul francez care a semnat saptamana trecuta cu echipa spaniola Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept cel mai bogat fotbalist din lume. Fostul jucator al lui Arsenal si Mi.

Antioxivita antioxidant natural creat de o romanca, cel mai vandut supliment alimentar pe Vegis.

Creat de cercetatorul roman Simona Bisboaca dupa o reteta brevetata, AntioxiVita este cel mai putern.

Pro TV a atras venituri nete de peste 190 de milioane in 2017. Cel mai bun profit operational din 2008 incoace

Pro TV a atras, in 2017, venituri nete de 191 milioane de dolari, in crestere cu 10% fata de anul precedent, rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) fiind de 74 de milioane, in crestere cu 20% fata de 2016, potrivit datelor financiare ale companiei-mama, Central European Media Enterprises CME), anuntate joi. Rezultatul OIBDA anual este, conform reprezentantilor companiei, cel mai bun obtinut dupa 2008. Cresterile la nivel local sunt similare cu cele inregistrate la nivel de grup.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

BRD, cel mai mare profit din ultimii 6 ani. Castigul net al bancii s-a marit cu 85% in 2017

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 1,415 mld. lei in 2017, in crestere cu 85,3% fata de anul anterior si totodata cel mai bun rezultat financiar inregistrat in ultimii sase ani. Potrivit reprezentantilor bancii, evolutia s-a datorat veniturilor.

Actiunile Deutsche Bank, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Actiunile celei mai mari banci din Germania, Deutsche Bank AG, au scazut ieri, pe piata din Frankfurt, pana la cel mai redus nivel de dupa criza de incredere care a afectat institutia in anul 2016, in conditiile in care analistii si-au modificat in sens negativ recomandarea privind aceste titluri la underperform). Modificarea a venit dupa ce, vineri, banca a anuntat rezultate dezamagitoare pentru trimestrul al patrulea din 2017.

PERICOL pentru SANATATEA GLOBALA: in zona arctica se gaseste cel mai MARE zacamant de mercur

Specialistii au descoperit cel mai mare zacamant de mercur din lume in zona arctica. Cercetatorii sunt ingrijorati de cantitatea care ar putea ajunge in reteaua alimentara, specificand ca ar.

Cel mai mare zacamant de mercur din lume, existent in zona arctica, ar putea reprezenta un pericol pentru sanatatea globala

Oamenii de stiinta au identificat cel mai mare zacamant de mercur din lume in permafrostul din regiunea arcticii, iar acesta ar putea reprezenta un pericol pentru sanatatea oamenilor si a animalelor . Nu este inca clar cat de multa cantitate ar putea ajunge in reteaua alimentara, pe masura ce temperatura creste la nivel global, scrieNational Geographic.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )