Libnet.ro
UNICEF

21:45

FinTech-ul romanesc Beez testeaza o optiune prin care vrea sa te faca sa renunti la creditul pentru cumparaturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FinTech-ul romanesc Beez testeaza o optiune prin care vrea sa te faca sa renunti la creditul pentru cumparaturi

FinTech-ul romanesc Beez, fondat in Alba Iulia in prima jumatate a anului 2018, a depasit borna de 50. 000 de utilizatori luna aceasta. Am discutat cu Vasile Tamas si Lucian Cramba, cofondatori ai aplicatiei, despre planurile pe care le au in 2019. continuă pe Wall-Street Ro

METODA prin care 14 prahoveni AU iNSELAT banca. Lovitura de aproape 250.000 lei

Metoda prin care 14 prahoveni au inselat banca. Lovitura de aproape 250. 000 lei Banii nu pica din cer! Au inteles acest lucru 14 prahoveni care au dorit sa le pice bani din cerasa ca au facut credite la.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, despre testul pumnului. Metoda inedita prin care iti dai seama ce fel de persoana ai in fata ta

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum iti dai seama de caracterul persoanei pe care o ai in fata ta in functie de felul in care strange.

Curtea Suprema din Louisiana declara neconstitutionala legea prin care e restrictionat avortul

Joi seara magistratii de la Curtea Suprema din Louisiana s-au reunit pentru a vota constitutionalitatea unei legi din 2014 despre care oponentii sustin ca, daca ar fi aplicata, ar duce la inchiderea majoritatii clinicilor unde se fac avorturi la cerere si ar lasa un singur doctor eligibil pentru procedura, relateaza Washington Post.

Curtea Suprema declara neconstitutionala legea prin care e restrictionat avortul n Louisiana

Joi seara magistratii de la Curtea Suprema s-au reunit pentru a vota constitutionalitatea unei legi din 2014 despre care oponentii sustin ca, daca ar fi aplicata, ar duce la inchiderea majoritatii clinicilor unde se fac avorturi la cerere si ar lasa un singur doctor eligibil pentru procedura, relateaza Washington Post.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )