Libnet.ro
UNICEF

12:15

Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca vinde functii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca vinde functii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a reluat astazi atacurile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, si a acuzat ca acesta a vandut presedintia filialei PSD Bucuresti, precum si ca este in centrul unei campanii de defaimare prin care se transmite mesajul ca ea a fost racolata de statul paralel si ca este purtatorul de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma.

Firea: Din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, marti seara, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD ar fi benefica si pentru partid, si pentru tara, daca acesta nu isi schimba modul de lucru si nu renunta la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane.

Gabriela Firea: Am vazut ca Liviu Dragnea da semne de pregatire a unei campanii electorale pentru alegerile prezidentiale. Eu nu intentionez sa candidez

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca Liviu Dragnea voia sa candideze la alegerile prezidentiale si a considerat-o un potential adversar puternic. Firea sustine insa ca nu a .

SONDAJ Cum se va ncheia conflictul Gabi Firea - Carmen Dan/Liviu Dragnea?

Tensiunile dintre primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, si ministrul de Interne Carmen Dan, care beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea, au acaparat in mare parte sedinta conducerii PSD de la sfarsitul saptamanii trecute si au continuat cu iesirea televizata a lui Firea, duminica seara. Cum crezi ca se va incheia acest conflict? Participa la sondajul HotNews. ro.

Firea, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Sprijinul domnului Dragnea nu a fost consistent. Dorea ca primarul general, ca si femeie, sa fie o figura stearsa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Liviu Dragnea spune in public ca o sustine, dar de fapt o impinge in groapa. Ea a explicat ca Dragnea este convins ca ea are un proiect personal, in ciuda faptului ca l-a asigurat ca nu-si doreste o alta functie in afara de cea pe care o exercita.

Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti seara de ce nu a fost prezenta la nunta fiului lui Liviu Dragnea, desi a fost cea care a oficiat cununia civila a acestuia. Firea a declarat.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

Gabriela Firea: Stiu cinci persoane carora Liviu Dragnea le-a promis ca daca ma ataca vor primi sprijin pentru a fi presedinte la PSD Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mirecuri seara ca Liviu Dragnea a promis functia de presedinte al PSD Bucuresti, pe care ea o ocupa in acest moment, mai multor persoane, daca aceastea vo.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara ca are informatii certe ca Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care ii urmaresc activitatea si urmaresc cladirea Primariei.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )