Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

B1 B1,
Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

Anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine a nuca in perete, a sustinut Gabriela Firea. Primarul general a dat de inteles ca liberalii se preocupa cu nimicuri cand altele sunt gr. continuă pe B1

Firea despre sustinerea PNL catre Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Gabriela Firea spune, referitor la anuntul recent al PNL legat de sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Liderul PNL Bucuresti: Nicusor Dan este cea mai sigura sansa impotriva distrugerii Bucurestiului

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a transmis, joi ca sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Dan Barna, despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat incantat de decizia PNL de a il sustine pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Acesta a numit aceasta decizie drept o veste buna si un.

USR-PLUS: Acelasi PNL care a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan anunta saptamana trecuta ca il sustine pepesedistul Chirica

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS afirma ca Nicusor Dan si Vlad Voiculescu si echipele din jurul lor sunt gata sa-si asume lupta peste tot in Bucuresti, in toate sectoarele.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )