Libnet.ro
UNICEF

23:00

Firea, despre criza sanitara: Vaccinul este o salvare iluzorie, exista si alte masuri la indemana

Antena3 Antena3,
Firea, despre criza sanitara: Vaccinul este o salvare iluzorie, exista si alte masuri la indemana

Liderul PSD la Bucuresti, Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, ca Romania este singura tara care face in prezent distinctia intre spitale pentru bolnavi Covid si spitale non-Covid. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara si a afirmat ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

SORIN GRINDEANU: Modul in care Guvernul gestioneaza criza sanitara va aduce o prezenta scazuta la vot

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, candidat pentru un mandat de deputat in alegerile din decembrie, a declarat, astazi, ca modul in care Guvernul PNL gestioneaza criza sanitara local si central va avea drept consecinta o prezenta scazuta la vot, ceea ce nu este bine pentru democratie.

Iohannis: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis.

Tara arde sub criza sanitara, iar Parlamentul, populist, se piaptana, in lipsa de profesionisti

In plina criza sanitara, cu peste 400 de mii de infectari pana acum, Camera Deputatilor are pe ordinea de zi din 24 noiembrie un Proiect de Lege pentru achizitia de echipamente de protectie si aparatura medicala si de constructie de infrastructura spitaliceasca. Frumos, m-am gandit eu, Daniela Serban, un simplu cetatean care a avut ambii parinti si multi prieteni bolnavi.

Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de langa Capitala: Este multa birocratie. Viata cetatenilor este ingreunata!

Gabriela Firea critica masura de carantinarea celor 14 localitati din jurul Capitalei. Este vorba despre: Otopeni, Magurele, Alunisu, Dumitrana, Pruni, Varteju, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Tamas, Popesti-Leordeni, Dobroiesti, Fundeni, Mogosoaia. Prim-vicepresedintele PSD spune ca masura ingreuneaza viata oamenilor.

Firea despre carantinarea localitatilor din Ilfov: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic. Haosul de la guvernare intrece orice limita

Gabriela Firea, fost primar general care locuieste in Ilfov, critica decizia autoritatilor privind carantinarea localitatilor din jurul capitalei si sustine ca masura este absurda in conditiile in care foarte multi bucuresteni si-au facut case in afara orasului, dar trebuie sa vina zilnic in Bucuresti, fie la munca, fie pentru alte probleme administrative. Haosul de la guvernare intrece orice limita! Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor!, a comentat social democrata, pe Facebook.

Gabriela Firea, despre carantina: Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor

Fostul primar Gabriela Firea sustine ca decizia carantinarii localitatilor din judetul Ilfov, din ju.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )