Libnet.ro
UNICEF

13:15

Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de langa Capitala: Este multa birocratie. Viata cetatenilor este ingreunata!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de langa Capitala: Este multa birocratie. Viata cetatenilor este ingreunata!

Gabriela Firea critica masura de carantinarea celor 14 localitati din jurul Capitalei. Este vorba despre: Otopeni, Magurele, Alunisu, Dumitrana, Pruni, Varteju, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Tamas, Popesti-Leordeni, Dobroiesti, Fundeni, Mogosoaia. Prim-vicepresedintele PSD spune ca masura ingreuneaza viata oamenilor. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre carantina: Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor

Fostul primar Gabriela Firea sustine ca decizia carantinarii localitatilor din judetul Ilfov, din ju.

Gabriela Firea, despre carantinarea localitatilor din jurul Capitalei: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, critica in termeni duri modul cum a fost decisa carantinarea localitatilor din jurul Capitalei.

Firea despre carantinarea localitatilor din Ilfov: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic. Haosul de la guvernare intrece orice limita

Gabriela Firea, fost primar general care locuieste in Ilfov, critica decizia autoritatilor privind carantinarea localitatilor din jurul capitalei si sustine ca masura este absurda in conditiile in care foarte multi bucuresteni si-au facut case in afara orasului, dar trebuie sa vina zilnic in Bucuresti, fie la munca, fie pentru alte probleme administrative. Haosul de la guvernare intrece orice limita! Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor!, a comentat social democrata, pe Facebook.

GABRIELA FIREA: Haosul de la guvernare intrece orice limita

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma ca au fost carantinate localitatile din judetul Ilfov, aflate in jurul municipiului Bucuresti, ca un manson. Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala?, se intreaba fostul primar al Capitalei, afirmand ca haosul de la guvernare intrece orice limita.

Gabriela Firea, atac la Guvern, dupa ultimele restrictii: Haosul de la guvernare intrece orice limita! Nu mai au nicio farama de discernamant!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma ca au fost carantinate localitatile din judetul Ilfov, aflate in jurul municipiului Bucuresti, ca un manson. Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala?, se intreaba fostul primar al Capitalei, subliniind ca haosul de la guvernare intrece orice limita.

Gabriela Firea: Ei nu sunt oameni? Nu trebuie sa traiasca?

Gabriela Firea, candidat la Senat din partea PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, a facut o comparatie, astazi, intr-o postare pe Facebook, intre parcarea unui mall si parcarea unui piete care a fost inchisa de autoritati.

Virgil Popescu, catre Gabriela Firea: Preocupata de campanie, ati blocat intentionat constructia unei noi centrale in locul CET Titan

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis un mesaj dur fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, acuzand-o ca, prea preocupata de campania electorala a ignorat propunerea SAPE de a construi o noua centrala pe locul CET Titan, care ar fi rezolvat o mare parte din problemele bucurestenilor cu caldura si apa calda.

Gabriela Firea: Dacavrem sadovedim casuntem alaturi de tineri, trebuie sa-i ascultam, sa-i intelegem si sale preluam solutiile

Gabriela Firea promite introducerea unor programe de sustinere a tinerilor in programul de guvernare al PSD. Dacavrem sadovedim casuntem real alaturi de tineri, trebuie sa-i ascultam, sa-i intelegem si sale preluam solutiile.

Gabriela Firea, dupa ce PNL si-a prezentat programul de guvernare: Austeritate. Gogosi. Fara mila de oameni

Gabriela Firea a reactionat, joi seara, dupa ce PNL a lansat programul sau de guvernare in care a promit salarii si pensii mai mari incepand din 2021. Prim vice-presedintele PSD afirma ca PNL loveste in pensionari, in bugetari, dar si in copii si ca liberalii ascund date precum cele privind evolutia salariului minim sau salariile bugetarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )