Libnet.ro
UNICEF

15:30

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara si a afirmat ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

Iohannis: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis: La alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a intrat complet nepregatita intr-o criza sanitara fara precedent si a afirmat ca, la alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva.

KLAUS IOHANNIS: Pe 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca pe 6 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie definitiva.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

Klaus Iohannis: Compartimentele modulare sunt o solutie in pandemia COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, ca solutia de moment in aceasta criza din sanatate sunt compartimentele modulare. Declaratia a fost facuta dupa ce seful statului a vizitat Instititul Fundeni din Capitala.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )