Libnet.ro
UNICEF

01:05

FIREA, DESPRE INTALNIREA CU TEODOROVICI: A fost o regie pusa la cale de Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA, DESPRE INTALNIREA CU TEODOROVICI: A fost o regie pusa la cale de Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat astazi la iesirea de la Ministerul de Finante, unde primarii din Bucuresti s-au intalnit cu ministrul Eugen Teodorovici pe tema bugetului, ca acesta a fost inflexibil total si nu a ascultat niciun argument legal. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: ii este teama sa nu fie schimbat de la Minister

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, dupa intalnirea cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ca a fost o intalnire de forma, probabil regizata de Liviu Dragnea. De asemenea,.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: Dragnea il ameninta cu remanierea

Gabriela Firea a afirmat, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici, ca acesta este pus la zid din cauza ca Liviu Dragnea il ameninta cu remanierea, in cazul in care va da curs solicitarilor primarilor.

Basescu, la TVR, despre buget: Teodorovici i-a spus lui Dragnea - Sefule treaba s-ar putea sa fie groasa

Intrebat, luni seara la TVR 1, cum comenteaza intalnirea de la Parlament intre Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Liviu Dragnea pentru discutii despre buget, Traian Basescu a raspuns: Eu cred ca ei au asteptat sa vada efectele taxei pe lacomie. Deocamdata certitudinea mea este ca nici cei care au nascocit aceasta OUG nu au idee ce se va intampla. Dupa parerea mea, dupa intalnirea de astazi domnul Teodorovici s-a dus si i-a spus lui Dragnea Seful treaba s-ar putea sa fie groasa, hai sa o regandim.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

FIREA, DESPRE O POSIBILA CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE: Nu m-am gandit si nu am luat in calcul

Primarul general Gabriela Firea a negat astazi ca va candida la alegerile prezidentiale din acest an din partea Pro Romania.

FIREA, DESPRE O POSIBILA CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE: Nu m-am gandit si n-am luat in calcul

Primarul general Gabriela Firea a negat astazi ca va candida la alegerile prezidentiale din acest an din partea Pro Romania.

FIREA, DESPRE EFECTELE VITAMINEI D(RAGNEA): Bani pentru transportul public - mai putini cu 25%

Gabriela Firea scrie despre efectele adverse ale vitaminei Dragnea): cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei.

Gabriela Firea, despre o posibila demisie: Cei care nu isi fac treaba trebuie sa si-o dea

Gabriela Firea a vorbit si despre o posibila demisie din functia de primar general in conditiile in care bugetul pentru Capitala ar putea fi redus. Sa paraseasca tara sau Parlamentul sau Guvernul cei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )