Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: ii este teama sa nu fie schimbat de la Minister

B1 B1,
Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: ii este teama sa nu fie schimbat de la Minister

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, dupa intalnirea cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ca a fost o intalnire de forma, probabil regizata de Liviu Dragnea. De asemenea,. continuă pe B1

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: Dragnea il ameninta cu remanierea

Gabriela Firea a afirmat, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici, ca acesta este pus la zid din cauza ca Liviu Dragnea il ameninta cu remanierea, in cazul in care va da curs solicitarilor primarilor.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

DUPA INTALNIREA ISARESCU - TEODOROVICI Salturi de peste 10% pentru actiunile bancare

George Brande, Interfinbrok: Pana la anunturi oficiale, este asteptata o perioada volatila, pentru titlurile institutiilor de credit *Adrian Simionescu, Vienna Investment: Guvernul s-a angajat ca in termen de doua saptamani sa analizeze aplicarea sau renuntarea la taxa pe activele bancilor, ceea ce a indus speranta in piata Cotatiile actiunilor bancare listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au avut o explozie de pret ieri, dupa intalnirea dintre reprezentantii Guvernului si cei Bancii Nationale a Romaniei BNR) titlurile Banca Transilvania TLV) si BRD - Groupe Societe Generale BRD) afisand, cu putin timp inainte de incheierea zilei de tranzactionare, aprecieri de circa 11,11%, respectiv 10,89%, actiunile bancare fiind in general, printre cele mai lichide de la BVB.

FIREA, DESPRE INTALNIREA CU TEODOROVICI: A fost o regie pusa la cale de Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat astazi la iesirea de la Ministerul de Finante, unde primarii din Bucuresti s-au intalnit cu ministrul Eugen Teodorovici pe tema bugetului, ca acesta a fost inflexibil total si nu a ascultat niciun argument legal.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

Gabriela Firea: Dragnea nu e rege in aceasta tara

Primarul General al Capitalei a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. A fost o decizie politica de a ma pedepsi, a spus Gabriela Firea. Dupa aproape patru ore de discutii la Asociatia.

Gabriela Firea, atac la unii primari de sectoare: Sunt spalati pe creier!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti ca este inconstient si incalificabil faptul ca unii primari de sectoare s-au bucurat ca Primariei Capitalei i se taie bugetul. E un gest incon?.

intalnirea Isarescu-Teodorovici s-a incheiat. Ce au decis

Intalnirea dintre guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu si ministrul de Finante Eugen Teodorovici, pe tema ordonantei lacomiei, s-a incheiat.

Gabriela Firea - Liviu Dragnea. Razboiul intra in fata citatelor celebre

Gabriela Firea a rabufnit duminica dupa iesirea publica a lui Liviu Dragnea pe tema bugetului Capitalei. Este prea multa minciuna, prea multa manipulare. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, din contra.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea nu este regele Romaniei si patronul bugetului tarii. Nu inteleg de ce acceptam ca un lider politic, care vrea sa se razbune cu pixul in mana, decide soarta romanilor (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat noi critici dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema bugetului. Edilul general l-a acuzat joi dimineata pe Dragnea ca incalca Constitutia prin faptul ca, i.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )