Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: Dragnea il ameninta cu remanierea

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: Dragnea il ameninta cu remanierea

Gabriela Firea a afirmat, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici, ca acesta este pus la zid din cauza ca Liviu Dragnea il ameninta cu remanierea, in cazul in care va da curs solicitarilor primarilor. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: ii este teama sa nu fie schimbat de la Minister

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, dupa intalnirea cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ca a fost o intalnire de forma, probabil regizata de Liviu Dragnea. De asemenea,.

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

DUPA INTALNIREA ISARESCU - TEODOROVICI Salturi de peste 10% pentru actiunile bancare

George Brande, Interfinbrok: Pana la anunturi oficiale, este asteptata o perioada volatila, pentru titlurile institutiilor de credit *Adrian Simionescu, Vienna Investment: Guvernul s-a angajat ca in termen de doua saptamani sa analizeze aplicarea sau renuntarea la taxa pe activele bancilor, ceea ce a indus speranta in piata Cotatiile actiunilor bancare listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au avut o explozie de pret ieri, dupa intalnirea dintre reprezentantii Guvernului si cei Bancii Nationale a Romaniei BNR) titlurile Banca Transilvania TLV) si BRD - Groupe Societe Generale BRD) afisand, cu putin timp inainte de incheierea zilei de tranzactionare, aprecieri de circa 11,11%, respectiv 10,89%, actiunile bancare fiind in general, printre cele mai lichide de la BVB.

FIREA, DESPRE INTALNIREA CU TEODOROVICI: A fost o regie pusa la cale de Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat astazi la iesirea de la Ministerul de Finante, unde primarii din Bucuresti s-au intalnit cu ministrul Eugen Teodorovici pe tema bugetului, ca acesta a fost inflexibil total si nu a ascultat niciun argument legal.

GABRIELA FIREA: il invit pe domnul Dragnea la o dezbatere publica

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, astazi, ca il invita pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, cu cifrele si dovezile pe fata.

Gabriela Firea il invita pe Liviu Dragnea la o DEZBATERE PUBLICA pe tema BUGETULUI: Vrea sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe seful PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere publica pe tema bugetului pentru 2019. intr-o postare publicata luni dimineata pe Facebook, edilul Bucurestiului il.

Robert Negoita, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Haideti la Ministerul de Finantesa mai facem o discutie

Robert Negoita a declarat, miercuri, dupa discutiile cu Liviu Dragnea, ca va mai exista o discutie la Ministerul de Finante. Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider ca este gresita atunci cand.

Gabriela Firea: Dragnea nu e rege in aceasta tara

Primarul General al Capitalei a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. A fost o decizie politica de a ma pedepsi, a spus Gabriela Firea. Dupa aproape patru ore de discutii la Asociatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )