Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea iese din linia PSD si pledeaza pentru alegeri parlamentare Spune ca si-a preluat deja biroul de viitor senator

Hotnews Hotnews,
 Firea iese din linia PSD si pledeaza pentru alegeri parlamentare Spune ca si-a preluat deja biroul de viitor senator

Primarul inca in exercitiu al Capitalei, Gabriela Firea, pledeaza pentru alegeri parlamentare, in contradictie cu ceilalti lideri ai PSD, care pana acum au sustinut amanarea alegerilor programate in 6 decembrie. Ea sustine ca votul este singura solutie pentru a scapa de ministri incompetenti si inumani si de acest sistem guvernamental putred patronat de Orban. Mai mult, Firea a postat si o fotografie cu ea asezata la o masa, spunand ca si-a preluat biroul de viitor senator de Bucuresti. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea are un careu de premieri pentru viitorul Guvern

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castigat alegerile parlamentare din decembrie si va fi partid.

CORESPONDENTA DIN NEW YORK Lupta pentru sufletul Americii

Apropiatele alegeri prezidentiale ale SUA sunt o adevarata lupta pentru sufletul Americii - o confruntare a dreptei si a stangii. Castigatorul va influenta directia Statelor Unite pentru o lunga perioada de timp.

Interes mare din partea IMM-urilor pentru granturile alocate capitalului de lucru Bugetul va fi suplimentat

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat miercuri ca in urma interesului foarte mare pentru accesarea granturilor alocate capitalului de lucru, este analizata suplimentarea bugetului alocat acestei masuri cu aproximativ 500 de milioane de euro. Au fost inregistrate 22. 226 de aplicatii, adica suprascriere pentru cele 350 de milioane de euro. in aceasta suma ar putea intra aproximativ 5. 000 de proiecte eligibile, estimeaza ministrul.

Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Casele din containere pot reprezenta o solutie perfecta pentru acele persoane care isi doresc o locuinta noua si proprie, dar care insa, nu dispun de un buget foarte mare pentru a cumpara o locuinta la cheie sau pentru a-si ridica o casa conventionala.

CORONAVIRUS |O scoala din Ramnicu Sarat trece pentru a treia oara la cursuri online

Scoala Gimnaziala nr 1 din Ramnicu Sarat se inchide pentru a treia oara de la inceperea anului scolar, dupa ce un cadru didactic care preda la mai multe clase a fost testat pozitiv cu noul.

Ar putea fi prima tornada din Romania: explicatia cercetatorilor pentru imaginile virale

Incalzirea globala si vremea din ce in ce mai ciudata pentru aceasta perioada au dus la aparitia mai multor fenomene meteorologice neobisnuite, precum o tornada in Tulcea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )