Libnet.ro
UNICEF

09:47

Toate scolile din judetul Prahova vor fi inchise, joi, din cauza codului portocaliu de furtuna

România Liberă România Liberă,
Toate scolile din judetul Prahova vor fi inchise, joi, din cauza codului portocaliu de furtuna

Scolile din judetul Prahova, aflat sub cod portocaliu de furtuna, vor ramane inchise, joi dimineata, au anuntat autoritatile judetene, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. continuă pe România Liberă

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo. Scolile din judetul Prahova vor ramane inchise si joi dimineata

Update: Scolile din Prahova raman inchise si maine dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Update: Si scolile din Vrancea s-au inchis de la ora 15. 00, in timp ce.

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

Scolile din Dambovita si Prahova au fost inchise miercuri dupa-amiaza

Unitatile scolare din Dambovita au fost inchise, miercuri, dupa ora 13,00, judetul fiind sub avertizare Cod Portocaliu de precipitatii, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul scolar general Sorin Ion.

Codul portocaliu de furtuna inchide scolile din Prahova si joi

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca toate scolile de pe judetul Prahova ca masura de preventie pentru ca ANM a emis cod portocaliu de furtuna. S-a luat decizia, prin.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

Pompieri de pe malul Borcei, detasati in judetul Prahova pentru interventii pe vreme rea

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a mobilizat peste 4. 000 de pompieri si 1. 000 de mijloace auto pentru interventii in judetele care pot fi afectate de urgia naturii. De la Calarasi, mai multe echipaje de salvatori au fost detasate in judetul Prahova, aflat sub avertizare de cod portocaliu.

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiile meteo. De la 16.00, in judet intra in vigoare un Cod Portocaliu

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiilor meteo! Inspectoratul a decis inchiderea scolilor de urgenta incepand de la ora 14. 00 si pana la ora 16. 00, ca toti.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Efect al eliminarii pazei in scolile din sectorul 4 - activitatea cluburilor sportive este blocata

Cluburile sportive care isi desfasoara activitatea in scolile din Sectorul 4 din Capitala sunt blocate din cauza lipsei pazei in institutiile de invatamant, potrivit gsp. ro. Unul dintre conducatorii de club din Sectorul 4, Bogdan Lavric, presedinte la clubul Artesania, a explicat situatia.

Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, Laurentiu Gidei, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice imediate sau despre evenimente importante din localitate, el afirmand ca asteapta si infiintarea sistemului national de altertare, potrivit News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )