Libnet.ro
UNICEF

01:05

FIREA, SCRISOARE DESCHISA CATRE LOCUITORII DIN BUCURESTI: Prin proiectul bugetului, Capitalei i se taie aproape un sfert din buget

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA, SCRISOARE DESCHISA CATRE LOCUITORII DIN BUCURESTI: Prin proiectul bugetului, Capitalei i se taie aproape un sfert din buget

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis, astazi, o scrisoarea deschisa catre bucuresteni prin care anunta ca in proiectul legii bugetului Capitalei pierde 180 de milioane de euro, adica aproape un sfert din buget. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, scrisoare deschisa catre bucuresteni. Guvernul Dragnea cu o mana le-a dat si cu doua-trei le-a luat

Gabriela Firea sustine, intr-o scrisoare deschisaadresatabucurestenilor, ca prin proiectul de buget Bucurestiul ramane fara 25% din buget. Redam integral scrisoareatransmisa de primarul .

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Apa Nova: Efectul, ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada

Locuitorii din Bucuresti, ingrijorati de mirosul apei de la robinet. Mai multe asociatii de proprietari au reclamat la call-centerul Apa Nova ca apa de la robinet nu doar ca nu se poate bea, ci mirosul pregnant.

Firea, scrisoare catre bucuresteni: Capitalei i se taie 25% din buget / Liderul PSD Bucuresti o contrazice: Vin bani n plus pentru cetateni, nu se mai risipesc pe concerte, trguri, spectacole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma, intr-o scrisoare deschisa catre bucuresteni transmis sambata, ca prin proiectul legii bugetului, publicat de Ministerul de Finante, municipiului Bucuresti i se taie aproape 25% din buget, iar concluzia este ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ii uraste pe bucuresteni.

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

PE TEMA APEI DIN BUCURESTI: Firea - scrisoare catre Iohannis si SRI

Primarul general, Gabriela Firea, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, ca sef al CSAT, si SRI sa clarifice ''situatia controversata '' din Bucuresti.

Scrisoare deschisa impotriva ordonantei lacomiei. Ce efecte nocive au masurile

Mai multi profesori de economie din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi au redactat o scrisoare deschisa impotriva Ordonantei 114, subliniind ca ea va avea efecte nocive precum cresterea costului de finantare a statului, dobanzi mai mari la credite si mai mici la depozite pentru clientii bancilor si lovirea in special a bancilor cu capital romanesc.

Gabriela Firea, in scandalul privind apa potabila din Bucuresti: Corpul de control sa inceapa o analiza

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a trimis Corpul de Control la Apa Nova sa verifice daca a fost sau nu depasita doza permisa de clor din apa de la robinet a bucurestenilor. Toate acestea dupa ce miercuri seara Apa Nova si Ministerul.

Avocatul Poporului intervine in scandalul privind calitatea apei din Bucuresti. Institutia s-a autosesizat si cere informatii

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si cere lamuriri autoritatilor competente cu privire la recentul incident legat de posibila lipsa de potabilitate a apei in anumite sectoare din Bucuresti, pr.

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fost impins in fata tramvaiului

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Progresului, in statia Cal. 13 Septembrie. Calatorul, neidentificat, se afla.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )