Libnet.ro
UNICEF

15:00

Firea il sfideaza pe Nicusor Dan cu o fotografie din biroul Primariei Capitalei: Sunt inca aici. Si imi place

Adevărul Adevărul,
Firea il sfideaza pe Nicusor Dan cu o fotografie din biroul Primariei Capitalei: Sunt inca aici. Si imi place

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea in biroul de la Primarie si un scurt text, in limba engleza, in care afirma ca inca munceste si ca este ca otelul. Sunt inca aici, scrie Firea, adaugand: Si imi place. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Unul din primele lucruri pe care o sa le fac este sa asiguram DSP-ului toti oamenii de care are nevoie

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca unul din primele lucruri pe care il va face dupa preluarea mandatului este sa asigure Directiei de Sanatate Publica oamenii de care are nevoie, inclusiv o cladire in care aceasta institutie sa isi poata desfasura corect activitatea.

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

Nicusor Dan a demisionat din Parlamentul Romaniei, alaturi de alti 3 deputati

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, alaturi de alti trei deputati, au demisionat din Parlamentul Romaniei.

Nicusor Dan, despre fotografia Gabrielei Firea in biroul de primar cu mesajul Sunt inca aici: Insulta, din nou, inteligenta bucurestenilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, catalogheaza drept insulta la adresa inteligentei bucurestenilor fotografia pe care Gabriela Firea a facut-o in biroul de la Primaria Capitalei si a postat-o, joi seara, insotita de mesajul Sunt inca aici. ) Si imi place.

Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea a postat o poza din Primarie cu mesajul Tot aici si imi place: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor

Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor: nici nu munceste, nici nu lasa pe altii. , a reactionat Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, dupa ce Gabriela Firea, primarul inca in functie, a postat o imagine cu ea in biroul din Primarie cu mesajul Sunt tot aici.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a abandonat mandatul si obligatiile legale

Primarul general ales, Nicusor Dan, a subliniat joi ca nu si-a preluat deocamdata mandatul de la PMB si ca problemele legate de furnizarea apei calde trebuie gestionate de primarul in functie, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o ca si-a abandonat obligatiile legale, conform Agerpres.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

Firea, despre noul primar ales al Capitalei: Nicusor Dan e intr-o incompatibilitate crasa

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Nicusor Dan este intr-o incompatibilitate crasa, facand referire la procesele pe care le are edilul ales cu Primaria Capitalei.

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )