Libnet.ro
UNICEF

11:31

Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea a postat o poza din Primarie cu mesajul Tot aici si imi place: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea a postat o poza din Primarie cu mesajul Tot aici si imi place: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor

Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor: nici nu munceste, nici nu lasa pe altii. , a reactionat Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, dupa ce Gabriela Firea, primarul inca in functie, a postat o imagine cu ea in biroul din Primarie cu mesajul Sunt tot aici. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Nu mi-am inceput mandatul din cauza PSD Bucuresti. Reteaua de termoficare e praf si pierdem timp pretios in pregatirea managementului de avarie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Bucurestiului, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca depunerea juramantului si inceperea mandatului sau intarzie foarte mult din cauza PSD Bucuresti, care a depus nu mai.

Nicusor Dan, dupa ce a fost contestat la tribunal de 52 de pesedisti: Urgenta PSD este intarzierea preluarii mandatului meu

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca nu isi poate prelua mandatul de primar general al Bucurestiului pentru ca a primit 52 de contestatii la Tribunal, de la fosti si actuali consilieri PSD.

NICUSOR DAN: Preluarea mandatului de primar general, intarziata cu cel putin o saptamana

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat astazi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata cel putin o saptamana, din cauza a 52 de cereri de apel depuse de catre consilieri PSD si apropiati ai acestora.

Ce solutii propune Nicusor Dan in contextul numarului de cazuri de COVID-19 din Capitala: Trebuie sa facem o optimizare a transportului public in colaborare cu marii angajatori care sa-si decaleze programul (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, despre solutiile pe care le ia in calcul pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus la nivelul.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

Gabriela Firea, din biroul de la Primarie:Sunt tot aici. Muncesc. imi place

Primarul inca in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, a postat pe o retea de socializare o fotografie din biroul de la Primarie. Mesajul care insoteste poza pare ca este adresat ironic primarului ales al Capitalei, Nicusor Dan al carui mandat va mai intarzia cel putin o saptamana.

Nicusor Dan, despre fotografia Gabrielei Firea in biroul de primar cu mesajul Sunt inca aici: Insulta, din nou, inteligenta bucurestenilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, catalogheaza drept insulta la adresa inteligentei bucurestenilor fotografia pe care Gabriela Firea a facut-o in biroul de la Primaria Capitalei si a postat-o, joi seara, insotita de mesajul Sunt inca aici. ) Si imi place.

Firea il sfideaza pe Nicusor Dan cu o fotografie din biroul Primariei Capitalei: Sunt inca aici. Si imi place

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea in biroul de la Primarie si un scurt text, in limba engleza, in care afirma ca inca munceste si ca este ca otelul. Sunt inca aici, scrie Firea, adaugand: Si imi place.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a abandonat mandatul si obligatiile legale

Primarul general ales, Nicusor Dan, a subliniat joi ca nu si-a preluat deocamdata mandatul de la PMB si ca problemele legate de furnizarea apei calde trebuie gestionate de primarul in functie, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o ca si-a abandonat obligatiile legale, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )