Libnet.ro
UNICEF

19:45

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Ziarul Bursa

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Prahova a murit, duminica, din cauza gripei, informeaza Institutul de Sanatate Publica, precizand ca acesta avea conditii medicale preexistente si nu era.

UPDATE 82 de persoane au murit din cauza gripei

82 de persoane au murit din cauza gripei in acest sezon gripal. Concret, alte trei persoane au decedat de luni pana marti, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

O femeie a murit la Galati din cauza gripei. Victima suferea de afectiuni cronice si nu fusese vaccinata antigripal

O femeie de 58 de ani a murit la Spitalul de Urgenta din Galati din cauza afectiunilor de care suferea, la care s-a adaugat si infectarea cu virusul gripal AH1.

Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor provocate de boala in acest sezon de iarna ajungand la 68, potrivit unei informari de sambataa Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Au fost confirmate alte sapte decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 79

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 79. Potrivit ultimei informari a Institutului National de Sanatate Publica, au fost confirmate alte sapte decese provocate de gripa, fiind vorba despre trei femei si patru barbati cu varste cuprinse intre 20 si 73 de ani, toate avand si alte afectiuni si nefiind vaccinate.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 72

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 72, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

Ultima victima a gripei la Galati. Victima suferea si de alte afectiuni cronice si nu fusese vaccinata antigripal

O femeie de 58 de ani a murit la Spitalul de Urgenta din Galati din cauza afectiunilor de care suferea, la care s-a adaugat si infectarea cu virusul gripal AH1.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 70

Ultimul bilant al Institutul National de Sanatate Publica arata ca 70 de persoane au murit din cauza virusului gripal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )