Libnet.ro
UNICEF

22:45

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Wall-Street Ro

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 61

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre trei barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara, care nu erau vaccinati antigripal. Dintre acesti pacienti, doar unul nu avea conditii medicale preexistente. Numarul deceselor din cauza virusului a ajuns la 61, relateaza Mediafax.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 63

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre doibarbati din Bucuresti si Arges, care nu erau vaccinati antigripal. Acesti pacienti aveauconditii medicale.

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Prahova a murit, duminica, din cauza gripei, informeaza Institutul de Sanatate Publica, precizand ca acesta avea conditii medicale preexistente si nu era.

FOTO VIDEO Vortexul polar din Statele Unite: Cel putin opt persoane au murit din cauza zapezii si temperaturii scazute

Cel putin opt persoane au murit din cauze legate de vantul polar care a adus in SUA temperaturi de minus 30 de grade Celsius in Chicago - mai frig decat in unele parti din Antarctica - si minus 27 grade Celsius in Dakota de Nord. Mii de zboruri au fost anulate, scolile inchise, iar posta din Chicago isi suspenda livrarile, relateaza BBC si The Guardian.

O femeie a murit la Galati din cauza gripei. Victima suferea de afectiuni cronice si nu fusese vaccinata antigripal

O femeie de 58 de ani a murit la Spitalul de Urgenta din Galati din cauza afectiunilor de care suferea, la care s-a adaugat si infectarea cu virusul gripal AH1.

Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor provocate de boala in acest sezon de iarna ajungand la 68, potrivit unei informari de sambataa Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Bulgaria: 1336 de scoli, nchise din cauza gripei

In 1336 de scoli din Bulgaria, joi, 31 ianuarie 2019, au fost sistate orele de curs, a informat Biroul de presa al Ministerului invatamantului si Stiintei de la Sofia, citat de Rador.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )