Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sylvinho a fost demis de Olympique Lyon din cauza rezultatelor slabe

Hotnews Hotnews,
 Sylvinho a fost demis de Olympique Lyon din cauza rezultatelor slabe

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe inregistrate in Ligue 1, informeaza lequipe. fr. continuă pe Hotnews

VIDEO Olympique Lyon, a saptea etapa consecutiva fara victorie (0-1 cu Saint-Etienne)

Olympique Lyon continua evolutiile dezamagitoare in Ligue 1, ajungand la sapte meciuri consecutive fara victorie. Cu portarul Ciprian Tatarusanu rezerva, Lyon a fost invinsa cu 1-0, duminica, in deplasare, de AS Saint Etienne, in etapa a IX-a a campionatului Frantei.

FRF: Nicio nationala a Romaniei nu va mai juca in Iran din cauza interzicerii accesului femeilor pe stadioane

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, vineri, ca nicio echipa nationala a Romaniei de fotbal masculin, feminin sau futsal nu va mai disputa vreun meci, indiferent de caracterul acestuia, in Iran din cauza interzicerii accesului femeilor pe stadioanele de pe teritoriul acestui stat.

Darwin in Kosovo musulman: Un imam a fost demis dupa ce a incercat sa impace teoria evolutiei cu islamul

Un imam din Kosovo a ramas fara post dupa ce a incercat sa concilieze credinta religioasa si teoria evolutiei a lui Darwin, scrie AFP, care noteaza ca aceasta demitere ilustreaza emergenta in aceasta tara a unui islam conservator care a fost mult timp absent.

Accident tragic in Dambovita, din cauza unui cal. Un tanar a murit, iar un barbat a fost ranit grav

Un tanar a murit, duminica, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal pe DN 72A, in afara localitatii Voinesti, informeaza IPJ Dambovita. in urma.

Rezidentiatul se amana din cauza absentei unui titular la Educatie

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca examenul de rezidentiat care ar fi trebuit sa aiba loc in 17 noiembrie a fost amanat.

Accident pe DN72A din cauza unui cal lasat nesupravegheat

Un tanar a murit, duminica dimineata, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce masina in care .

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Caz revoltator in Brasov. O batrana a fost aruncata in strada, din casa in care locuise aproape 30 de ani

Caz revoltator in judetul Brasov. O batrana a fost aruncata in strada, din locuinta in care locuise aproape 30 de ani. Casa apartinea Bisericii Evanghelice, iar terenul a fost vandut la.

Victor Ciorbea, beneficiar, al amnistiei fiscale: i-a fost stearsa peste 70% din datoria la Fisc

Victor Ciorbea si sotia sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au platit 100. 000 de lei pe impozite restante din 2008 si le-a fost sters restul de datorie, de aproape 270. 000 de lei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,322 seconds )