Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat in Romania (FOTO)

B1 B1,
Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat in Romania (FOTO)

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea este pasionat de masini si detine o gama variata de autoturisme de lux in garajul sau, potrivit autobild. ro. in timp ce Liviu Dragnea se confrunta cu. continuă pe B1

Cel mai puternic Porsche Sport Turism devine un hibrid plug-in

Porsche isi extinde gama hibrida, fiind adaugat un model hibrid plug-in puternic la linia de modele Panamera Sport Turismo. Noul model Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo va combina un motor V8 de 4 litri cu un motor electric, rezultand o putere totala de 680 CP. Chiar si dupa ce motorul lui Panamera Turbo depaseste turatia de mers in gol, sistemul ofera un cuplu de 850 Nm. Lucru ce se traduce intr-un timp de accelerare 0 - 100 km/h in 3,4 secunde si o viteza maxima de 310 km/h.

Ai racit? Acesta este cel mai puternic elixir care te scapa de boala!

Schimbarile de temperatura care apar la schimbarea de anotimpuri pot aduce cu ele viroze si raceli. De aceea, este important sa iti intaresti sistemul imunitar. Aceasta bautura este delicioasa si poate fi consumata.

Liviu Dragnea: Acest razboi nu mai trebuie sa fie. Ministrul Justitiei trebuie sa aiba o pozitie publica fata de intamplarile din ultima perioada

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, luni, ca ministrul Justitiei trebuie sa prezinte un calendar de promovare a legilor justitiei, dar si o pozitie publica fata de.

Catalin Ivan: Dragnea este cel mai corupt si lipsit de scrupule politician pe care l-a avut Romania vreodata. Era certa inlocuirea Rovanei Plumb

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca Liviu Dragnea pregatea schimbarea Rovanei Plumb de la Ministerul Fondurilor Europene, insa dosarul Belina i-a schimbat planurile.

Tudor Chirila, atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara

Tudor Chirila a lansat un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara. Invitat la.

Tudor Chirila, atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa inchida toata tara!

Tudor Chirila a lansat un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca vrea sa faca ce stie el mai bine, sa inchida toata tara. Invitat la.

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, este un om pe care-l apreciez foarte mult desi are ritmul lui - adica mai lent - iar in acest moment nu se pune problema demiterii lui.

Surse: Comunicatorii PSD ii vor face responsabili de campania de lichidare politica a lui Liviu Dragnea pe Iohannis, Maior, Ponta, Coldea si Kovesi

Principalii lideri si comunicatori ai PSD vor contracara dosarul Belina in urmatoarele zile pe plan mediatic cu un mesaj comun, care il va prezenta pe Liviu Dragnea drept victima unui plan al adversarilor sai politici, potrivit mai multor surse din PSD.

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea, compromis cu Iohannis pe legile justitiei: Ce modificare doreste (VIDEO)

Liviu Dragnea a facut o declaratie bomba privind legile justitiei. Presedintele PSD a dat de inteles ca el ar dori ca presedintele sa ramana in procedura de numire a procurorilor-sefi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )