Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost botezat: Primele imagini cu bebelusul regal

Hotnews Hotnews,
 Fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost botezat: Primele imagini cu bebelusul regal

Fanii Casei Regale din Marea Britanie au putut, sambata, in sfarsit, sa faca cunostinta cu Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle, cuplul regal publicand pe instagram primele imagini in care bebelusul regal poate fi vazut cu-adevarat. Fotografiile au fost publicate dupa ceremonia botezului. continuă pe Hotnews

Archie, fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma sa fie botezat pe 6 iulie. Din pacate, Regina nu a putea fi prezenta. Care este motivul? De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex? Primul copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry va fi botezat sambata, 6 iulie.

Fiul Printului Harry a fost botezat: primele imagini de la eveniment

Primul copil al Ducesei Meghan 37 de ani) si al Printului Harry 34 de ani), Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sambata, 6 iulie. Ducii de Sussex au postat primele imagini de la eveniment.

VIDEO Archie Mountbatten, fiul printului Harry, va fi botezat sambata, iar evenimentul va fi unul privat

Botezul fiului printului Harry al Marii Britanii, Archie Mountbatten, va avea loc sambata, la castelul Windsor. Va fi un eveniment privat, iar numele nasilor copilului nu vor fi facute publice.

BOMBA LA PALAT! LOVITURA pentru Meghan Markle! Regina a dat-o afara! S-a aflat adevarul despre copil

Meghan Markle si printul Harry au luat o decizie radicala, la 6 saptamani de la nasterea bebelusului Archie. Cei doi sunt in cautarea unei noi bone pentru copilul lor. Acestia ar fi deja la a treia.

Meghan Markle, aparitie surpriza la Wimbledon, la meciul prietenei sale Serena Williams. De ce a atras toate privirile FOTO

Ducesa de Sussex a surprins prin prezenta sa la meciul Serenei Williams. Ce tinuta a ales sa poarte Meghan Markle si de ce a atras toate privirile? Meghan Margle, aparitie surpriza la meciul Serenei Williams Ducesa de Sussex se afla in concediu de maternitate si se bucura de evenimentele pe care le onoreaza. Recent, aceasta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )