Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fiul Printului Harry a fost botezat: primele imagini de la eveniment

Adevărul Adevărul,
Fiul Printului Harry a fost botezat: primele imagini de la eveniment

Primul copil al Ducesei Meghan 37 de ani) si al Printului Harry 34 de ani), Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sambata, 6 iulie. Ducii de Sussex au postat primele imagini de la eveniment. continuă pe Adevărul

Fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost botezat: Primele imagini cu bebelusul regal

Fanii Casei Regale din Marea Britanie au putut, sambata, in sfarsit, sa faca cunostinta cu Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle, cuplul regal publicand pe instagram primele imagini in care bebelusul regal poate fi vazut cu-adevarat. Fotografiile au fost publicate dupa ceremonia botezului.

VIDEO Archie Mountbatten, fiul printului Harry, va fi botezat sambata, iar evenimentul va fi unul privat

Botezul fiului printului Harry al Marii Britanii, Archie Mountbatten, va avea loc sambata, la castelul Windsor. Va fi un eveniment privat, iar numele nasilor copilului nu vor fi facute publice.

Archie, fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma sa fie botezat pe 6 iulie. Din pacate, Regina nu a putea fi prezenta. Care este motivul? De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex? Primul copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry va fi botezat sambata, 6 iulie.

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa.

Primele imagini cu Sophie Turner in rochie de mireasa: actrita din Game of Thrones a aratat spectaculos la nunta cu Joe Jonas FOTO

Actrita Sophie Turner 23 de ani) si cantaretul Joe Jonas 29 de ani) s-au casatorit religios si au avut petrecerea oficiala de nunta. Cuplul a facut publice si primele imagini de la eveniment.

Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei cu Horia Brenciu in locul Andrei. PRO TV a inceput filmarile

3, 2, 1si incepe Vocea Romaniei! Noul sezon al show-ului este pe roate, juratii au fost decisi, concurentii au inceput sa isi dea coate, iar platoul se sterge de praf chiar in acest moment. Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei Au aparut primele imagini din sezonul 9 al concursului de muzica Vocea Romaniei. Echipa .

Primele imagini cu actorul Claes Bang in rolul lui Dracula: Ma simt privilegiat sa joc acest personaj incredibil FOTO

Primele imagini cu actorul Claes Bang 52 de ani) in rolul contelui Dracula au fost lansate, in timp ce filmarile pentru miniseria BBC One - Netflix continua.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )