Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fiul lui Radu Mazare, detalii de ultima ora din Madagascar. in ce conditii doarme fostul edil al Constantei

Antena3 Antena3,
Fiul lui Radu Mazare, detalii de ultima ora din Madagascar. in ce conditii doarme fostul edil al Constantei

Fiul lui Radu Mazare a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, care sunt conditiile in care doarme tatal sau. Raducu spune ca tatal sau este intr-o stare buna, atat fizic cat si moral, dar nu inte. continuă pe Antena3

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face tatal sau in aceste zile, in Madagascar. Fostul primar al Constantei a fost arestat miercurea trecuta si se afla in custodia politistilor. Fiul lui Radu Mazare, Raducu Mazare, sustine ca se afla, alaturi de tatal sau, in Madagascar. Fostul primar asteapta decizia autoritatilor malgase in cazul extradarii [] .

Fiul lui Radu Mazare explica situatia tatalui sau: Nu trebuie victimizat. A depus o cerere la ONU

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a declarat luni seara, la Romania TV, ca tatal lui are moralul ridicat, doarme pe o saltea de burete si ca foloseste o baie comuna, insa nu trebuie victimizat. Tanarul a mai subliniat ca tatal sau a depus o cerere la ONU prin care cere azil politic, de aceea ar trebui sa aiba protectie, potrivit Mediafax.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa)

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata.

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania / Acesta a depus insa si o cerere de azil, care ar trebui examinata de inaltul Comisariat al ONU pentru refugiati (presa) / Declaratiile ministrului Ana Birchall

Radu Mazare a fost notificat de autoritatile din Madagascar ca va fi extradat in Romania, scrie cotidianul L'Express de Madagascar. Ministrul Justitiei, Jean-Jaques Randrianasolo, contactat telefonic ieri, a subliniat ca aceasta persoana va fi predata Justitiei romane, scrie publicatia citata. Ulterior, anuntul privind extradarea fostului primar a fost facut si de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall.

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

Radu Mazare se afla in fata judecatorilor din Madagascar

Radu Mazare este acum in fata judecatorilor, care trebuie sa decida daca acesta ramane sau nu dupa gratii. Cele 6 zile de arest preventiv au expirat in urma cu doua ore, insa dosarul privind.

Ana Birchall anunta astazi stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, anunta astazi stadiul procedurii de extradare din Madagascar a fostului primar al Constantei Radu Mazare.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Radu Mazare va fi adus in tara: anuntul de ultima ora al ministrului interimar al Justitiei

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a precizat ca Radu Mazare urmeaza sa fie adus in tara. Cererea de extradare a fost aprobata de autoritatile din Madagascar. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti, ca a primit informatia oficiala potrivit careia cererea de extradare a lui Radu Mazare a fost acceptata. Asadar, fostul [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )