Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Mazare se afla in fata judecatorilor din Madagascar

Antena3 Antena3,
Radu Mazare se afla in fata judecatorilor din Madagascar

Radu Mazare este acum in fata judecatorilor, care trebuie sa decida daca acesta ramane sau nu dupa gratii. Cele 6 zile de arest preventiv au expirat in urma cu doua ore, insa dosarul privind. continuă pe Antena3

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze, dar nu a raspuns solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca institutia pe care o conduce a primit de la instantele din Romania documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru.

Ana Birchall anunta astazi stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, anunta astazi stadiul procedurii de extradare din Madagascar a fostului primar al Constantei Radu Mazare.

Serge Rameau, Consul onorific al Madagscarlui: MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a reactionat

Ministerul roman de externe stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a raspuns nici pana astazi solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare, de care autoritatile acestei tari aveau nevoie, potrivit legii, pentru a-l extrada, a declarat in exclusivitate la RFI Romania domnul Serge Rameau, Consul general onorific al Madagscarului la Bucuresti.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Ministrul interimar al Justitiei se afla sambata seara in minister pentr a finaliza actele privind extradarea lui Radu Mazare. Situatia lui Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar nu e deloc una.

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

Melescanu il contrazice pe consulul din Madagascar: Sesizarea acestuia a fost pe mandatul de arestare, nu pe procedura de extradare / Am notificat autoritatile din Madagascar inca de anul trecut legat de Mazare

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, sustine ca sesizarea consulului onorific al Madagascarului se referea la mandatul de arestare, si nu la procedura de extradare a lui Radu Mazare, iar discutia pe care o invoca oficialul este anterioara condamnarii fostului primar al Constantei. MAE roman stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar nu a raspuns nici solicitarii oficiale privind eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare pentru a-l extrada, a declarat la RFI, Serge Rameau, consul general onorific al Madagscarului la Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )