Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fiul mai mare al lui Trump compara zidul la frontiera cu Mexicul cu cel de la o gradina zoologica

Adevărul Adevărul,
Fiul mai mare al lui Trump compara zidul la frontiera cu Mexicul cu cel de la o gradina zoologica

Donald Trump Jr. , fiul mai mare al presedintelui american, a comparat zidul pe care tatal sau vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul cu zidurile de protectie de la gradinile zoologice, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului.

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

Eu 18, el cu 16 ani mai mare. Am sperat ca vom fi fericiti, dar problemele au inceput imediat dupa nunta. Povestea impresionanta a acestei femei

Eu 18 el cu 16 ani mai mare Timp de un an m a asteptat sa ne cunoastem. Mi a oferit aceea liniste cu gandul ca va bine Nici bine de la casatorie ca problemele au inceput . ) Primul copil ,cu greu am reus.

VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. in urma cu 16 ani avea deja circa 70 de furturi

Un barbat din Cluj-Napoca, urmarit national si international pentru furt, a fost depistat marti, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spargator de locuinte din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi.

VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. Are zeci de furturi savarsite

Un barbat din Cluj-Napoca, urmarit national si international pentru furt, a fost depistat marti, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spargator de locuinte din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi.

Au taiat Moldova cum le-a trebuit lor. Voronin spune ca se pregateste cea mai mare frauda electorala pe 24 februarie

Liderul Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, sustine ca sistemul electoral mixt a fost creat in asa fel, incat sa convina Partidului Democrat. Potrivit presedintelui PCRM, democratii pregatesc cea mai mare falsificare din istoria alegerilor de la Chisinau.

ORBAN: Iohannis - candidatul cu cea mai mare sansa la prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca seful statului Klaus Iohannis este candidatul cu cea mai mare sansa la prezidentiale.

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet.

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

Pretul energiei pe piata bursiera, mai mare cu 30%

Pretul energiei in tara noastra, pe piata bursiera spot, cu livrare astazi, este cel mai mare din regiune, la o diferenta de aproximativ 30% fata de celelalte tari cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul OPCOM, operatorul pietei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )