Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. Are zeci de furturi savarsite

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. Are zeci de furturi savarsite

Un barbat din Cluj-Napoca, urmarit national si international pentru furt, a fost depistat marti, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spargator de locuinte din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi. continuă pe Adevărul

VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. in urma cu 16 ani avea deja circa 70 de furturi

Un barbat din Cluj-Napoca, urmarit national si international pentru furt, a fost depistat marti, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spargator de locuinte din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi.

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet.

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

ANALIZA CNBC PENTRU 2018: Piata actiunilor din Ucraina - cel mai mare castigator, cu un plus de 80%

Marile piete de actiuni de la nivel mondial au consemnat, in 2018, cel mai rau an calendaristic de dupa criza financiara din 2008, ceea ce a facut ca multi investitori globali sa se teama de continuarea declinului in lunile care vin.

VIDEO Cum arata cel mai nou televizor pliabil prezentat de LG la trgul CES Las Vegas

Compania LG a prezentat la targul CES Las Vegas un nou model de televizor care se poate plia sub forma unui tub, model care va fi lansat in acest an. Mai multe companii au prezentat concepte de televizoare ce se pot impaturi, iar unii analisti spun ca 2019 va fi anul in care aceste modele vor ajunge in magazine. Totusi, vor mai trece ani pana cand tehnologia va fi acceptabila la pret pentru publicul larg.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

HOROSCOP. Semnul zodiacal cu cel mai mare simt empatic. Este considerat prietenul ideal

Dincolo de ce se spune despre dualitatea lor, Gemenii au o peronalitate incredibila. in inima lor exista loc pentru toata lumea. Cand este necesar, ar trebui sa nu ezitati sa.

Un fost presedinte al Romaniei arata obrazul romanilor la dezvelirea statuii lui Maniu: Cum e posibil ca, in sondaj, cel mai mare om de stat sa fie Ceausescu?

Discursuri emotionante la ceremonia de dezvelire a statuii lui Iuliu Maniu din Piata Stefan cel Mare din Cluj-Napoca, la care au fost invitate personalitati precum Emil Constantinescu, Ana Blandiana, Razvan Theodorescu si nepotul marelui om de stat Ioan Boila. Statuia a fost ridicata din banii unui cunoscut om de cultura clujean.

Mo Salah, cel mai bun fotbalist african pentru al doilea an la rand (VIDEO)

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist african in 2018, distinctie pe care a castigat-o si in anul anterior, de catre Confederatia Africana de Fotbal CAF), marti seara, la Dakar, capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )