Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fiul sotilor Beckham s-a pozat alaturi de Simona Halep, dupa victoria obtinuta la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Fiul sotilor Beckham s-a pozat alaturi de Simona Halep, dupa victoria obtinuta la Roland Garros

Fiul sotilor Beckham, Romeo, in varsta de 15 ani, a urmarit a urmarit al doilea turneu de Grand Slam al anului, iar la final a tinut neaparat sa faca o poza alaturi de Simona Halep, cea mai buna jucatoare. continuă pe Antena3

Simona Halep, inspiratie pentru fiul sotilor Beckham: pustiul s-a pozat alaturi de campioana de la Roland Garros, intr-o imagine de zeci de mii de like-uri

Romeo, fiul in varsta de 15 ani al sotilor Beckham, nu a ratat sansa de a se poza cu Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume care tocmai a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera. Imaginea a strans rapid aproape 140. 000 de like-uri.

Nadia Comaneci, cursa nebuna din SUA la Paris, pentru a fi alaturi de Simona Halep. fosta gimnasta a povestit in presa franceza de ce n-a vrut sa rateze finala

Nadia Comaneci este una dintre cele mai fidele sustinatoare ale Simonei Halep si a facut tot ce a putut pentru a fi alaturi de ea la Paris.

Ilie Nastase, pe Arena Nationala, alaturi de Simona Halep: O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii, adica victoriile (VIDEO)

Simona Halep a fost aclamata luni seara de mii de oameni prezenti pe Arena Nationala din Capitala, unde sportiva a prezentat trofeul cu care s-a intors dupa victoria de la Roland Garros. Pe scena,.

Simona Halep, model pentru unul dintre fiii lui David Beckham. Ce fotografie a postat Romeo pe Instagram (FOTO)

Unul dintre fii lui David Beckham, Romeo, o considera sursa de inspiratie pe Simona Halep. Astfel, acesta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Simona, strangand aproape.

Simona Halep a sarbatorit castigarea trofeului alaturi de zeci de romani prezenti la Paris: Ce mesaj le-a adresat (FOTO, VIDEO)

Zeci de romani au sarbatorit alaturi de Simona Halep triumful de la Roland Garros. Ole ole, campionii au cantat acestia in timp ce Halep a ridicat trofeul deasupra capului in aplauzele tuturor. Simona Halep.

FOTO Imagini unice: Simona Halep, in vestiarul de la Roland Garros alaturi de trofeul mult visat

Simona Halep a declarat, sambata seara, la Pro TV, ca a obtinut cu multa munca trofeul de la Roland Garros, dar toate sacrificiile s-au uitat dupa ce s-a impus la French Open.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a ajuns in tara: Acest trofeu este si al meu si al Romaniei. Rar imi dau lacrimile pe teren. A fost un moment deosebit

Ajunsa in Romania, dupa ce a obtinut trofeul la Roland Garros, Simona Halep a facut o serie de declaratii. Tenismena le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi. Ma bucur foarte mult ca.

Ce a facut Simona Halep in prima noapte dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a povestit cum se simte dupa triumful de la Paris si cum a petrecut alaturi de apropiatii sai. Nu m-am simtit diferit duminica dimineata. Doar putin usurata ca totul s-a terminat si ca.

Simona Halep se intoarce luni in Romania: Unde va avea loc intalnirea cu fanii

Simona Halep se va intoarce luni in Romania alaturi de trofeul de la Roland Garros pe care l-a castigat in finala de sambata. Aceasta se intoarce cu o aeronava Tarom ce va ateriza la ora 16:15. Aceasta va.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )