Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep se intoarce luni in Romania: Unde va avea loc intalnirea cu fanii

B1 B1,
Simona Halep se intoarce luni in Romania: Unde va avea loc intalnirea cu fanii

Simona Halep se va intoarce luni in Romania alaturi de trofeul de la Roland Garros pe care l-a castigat in finala de sambata. Aceasta se intoarce cu o aeronava Tarom ce va ateriza la ora 16:15. Aceasta va. continuă pe B1

Simona Halep vs. Sloane Stephens: unde vezi finala de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns intr-o noua finala la Roland Garros. A pierdut in 2014, a pierdut in 2017, dar acest an ar putea fi cu noroc. Iata unde vezi meciul, online si la TV. Daca esti fan Simona Halep, atunci precis vrei sa-i urmaresti meciul ei cu Sloane Stephens, in finala turneului de la Roland [].

FOTOGALERIE Simona Halep si trofeul de la Roland Garros

Simona Halep a sustinut duminica o sesiune foto in cadrul careia a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros. La actiune a putut participa oricine din complex, fiind deschisa publicului. in mod normal, evenimentul avea loc la Tour Eiffel, insa de aceasta data organizatorii au ales sa realizeze totul in complex. intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE.

VIDEO Momente pentru istorie: cum a reactionat Simona Halep dupa ultimul punct al finalei de la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros! Dupa 40 de ani, de la Virginia Ruzici, Romania va avea din nou steagul inaltat pe arena centrala.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT in finala de la Roland Garros. Meci istoric pentru Simona

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT in finala de la Roland Garros Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE ROLAND GARROS. ONLINE STREAM EUROSPORT PROTV - VIDEO

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, trebuie sa joace ofensiv pentru a avea sanse.

FOTOGALERIE Simona Halep, regina la Paris. Imaginile unei finale de poveste

Dupa trei finale pierdute, Simona Halep si-a indeplinit visul la Roland Garros. A castigat primul sau titlu de Grand Slam dupa o finala de poveste cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Dupa 40 de ani, imnul Romaniei a rasunat din nou la Roland Garros, acolo unde Virginia Ruzici a cucerit trofeul in 1978. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai frumoase imagini ale finalei de la Paris.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

FOTO Ce a facut Simona Halep dupa calificarea in a treia finala la Roland Garros. Unde a plecat de la arenele de tenis din capitala Frantei

Simona Halep mai are nevoie de o victorie pentru a-si indeplini visul de a castiga primul Gran Slam din cariera ei.

Simona Halep, mai puternica decat Rafa Nadal. Americanii au descoperit unde l-a depasit liderul WTA pe cel mai bun tenisman pe zgura din toate timpurile

Simona Halep este in finala turneului de la Roland Garros, dupa o semifinala entuziasmanta cu Garbine Muguruza, din Spania.

Simona Halep e unica in lume! Ce a reusit romanca odata cu aceasta calificare in semifinalele Roland Garros

Simona Halep este la numai un meci de o noua calificare in finala turneului de la Roland Garros, unde a ajuns si anul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )