Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce a facut Simona Halep in prima noapte dupa victoria de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Ce a facut Simona Halep in prima noapte dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a povestit cum se simte dupa triumful de la Paris si cum a petrecut alaturi de apropiatii sai. Nu m-am simtit diferit duminica dimineata. Doar putin usurata ca totul s-a terminat si ca. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros!

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros! - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a ajuns in tara: Acest trofeu este si al meu si al Romaniei. Rar imi dau lacrimile pe teren. A fost un moment deosebit

Ajunsa in Romania, dupa ce a obtinut trofeul la Roland Garros, Simona Halep a facut o serie de declaratii. Tenismena le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi. Ma bucur foarte mult ca.

Kaus Iohannis, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa victoria Simonei Halep. Seful statului a tinut sa o felicite pe jucatoarea de tenis dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Felicitari, Simona Halep,.

Ilie Nastase, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Fostul mare tenisman roman, Ilie Nastase, a declarat, sambata seara, pentru AGERPRES, ca Simona Halep a spart gheata impunandu-se la Roland Garros, si a precizat ca i-a transmis acesteia sa fie.

Performanta remarcabila! Doar cinci jucatoare au mai reusit ce a facut Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros si scrie istorie in tenisul mondial, dupa acest succes obsinut in fata americancei Sloane Stephens.

FOTO Ce a facut Simona Halep dupa calificarea in a treia finala la Roland Garros. Unde a plecat de la arenele de tenis din capitala Frantei

Simona Halep mai are nevoie de o victorie pentru a-si indeplini visul de a castiga primul Gran Slam din cariera ei.

FOTO Ce a facut Simona Halep cu o zi inaintea marii finale pentru a scapa de emotii

Finala Roland Garros dintre Simona Halep si Sloane Stephens se joaca azi, de la ora 16. 00, in direct pe EuroSport si Pro TV.

Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Nadia Comaneci va ajunge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnasta a transmis si un mesaj pe twitter. Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona, a scris.

Simona Halep a revenit n tara, dupa victoria de la Roland Garros: Cel mai frumos moment al carierei si al vietii mele - cnd s-a cntat imnul Romniei

Simona Halep a declarat, luni, la sosirea la Bucuresti, ca in momentul intonarii imnului Romaniei la Roland Garros a trait cel mai frumos moment al carierei si vietii ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2654 seconds )