Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, a murit la 38 de ani. Motivul misterios al decesului

B1 B1,
Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, a murit la 38 de ani. Motivul misterios al decesului

PrintulAzim, fiul sultanuluidinBrunei, a muritlafinalulsaptamaniitrecute, la numai 38 de ani,dupa un tratament prelungit pentru o boala grava, a anuntat presa de. continuă pe B1

Digi24: Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la 38 de ani

Sultanul din Brunei are o avere estimata la 20-28 de miliarde de dolari, fiind al doilea cel mai bogat monarh din lume.

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, Octavian Dumitru Unc, a murit, sambata dimineata, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, transmite Mediafax.

A decedat prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta. Acesta era infectat cu Covid-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce s-a infectat.

Liderul Al-Qaida Abu Muhsin al-Masri, unul dintre cei mai cautati oameni de pe planeta, a fost ucis in Afganistan

Fortele speciale afgane au ucis un important lider Al-Qaida care era cautat de Statele Unite, a anuntat sambata serviciul de informatii, citat de AFP.

Prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, a murit infectat cu COVID-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta, fondator al unei clinici private si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a murit, in aceasta dimineata, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19.

A murit academicianul Virgil Enatescu, unul dintre cei mai geniali oameni din lume

Academicianul dr. Virgil Enatescu, considerat unul dintre cei mai geniali oameni din lume, a decedat joi, 22 octombrie, la varsta de 79 de ani. Fiica academicianului a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

Unul dintre cei mai importanti pictori romani, ucis de COVID. Virusul i-a afectat 80% din plamani

Este doliu in lumea artei, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti pictori de la noi din tara a murit rapus de coronavirus.

Cadou de 4,5 milioane de euro de la un cioban catre fiul sau. ANAF cere impozitarea sumei

Un barbat din Mures, fiu de cioban, a dat Fiscul in judecata deoarece a fost obligat sa achite peste 2,3 milioane de lei, impozit, dobanzi si penalitati pentru averea pe care nu a putut sa o justifice. Reclamantul sustine ca banii provin de la tatal sau, unul dintre cei mai prosperi oieri din judetul Mures.

Unul dintre liderii opozitiei din Venezuela a fugit in secret din tara, dupa ce a stat 1 an si 6 luni ascuns in ambasada Spaniei

Leopoldo Lopez, unul dintre liderii marcanti ai opozitiei din Venezuela, s-a ascuns in aprilie 2019 in ambasada Spaniei din Caracas, de teama arestarii, iar acum a fugit din tara, potrivit familiei sale, citata de BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )