Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

România Liberă România Liberă,
Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol. continuă pe România Liberă

Fiul unui primar din Vaslui a fost retinut dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac si ar fi abuzat-o sexual

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual,.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut de politisti dupa ce a violat o minora de 14 ani. Victima a fost legata de un copac

Politistii Sectiei 5 Politie Murgeni au dispus noaptea trecuta retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 21 ani, fiul primarului comunei Gagesti, sub acuzatia de viol si lipsire de libertate. Acesta este acuzat ca a sechestrat o minora de 14 ani, a legat-o de un copac si a violat-o. Alaturi de tanarul de 21 ani a fost retinut si un verisor al acestuia, sub acuzatia de complicitate la viol.

Cadavrul unui barbat cu capul zdrobit, gasit ascuns in albia unui rau, la Vaslui. Fratele victimei, principalul suspect

Cadavrul unui barbat cu capul zdrobit cu parul a fost descoperit, marti, ascuns in albia unui rau din localitatea vasluiana Iezer, in urma cercetarilor anchetatorii stabilind ca este vorba de o crima comisa de fratele victimei, care a tarat cadavrul pe o distanta de 150 de metri pentru a-l ascunde.

Un suporter al echipei AS Roma a fost retinut pentru tentativa de omor, dupa ce a tras focuri de arma inaintea finalei Cupei Italiei

Un suporter al echipei AS Roma a fost retinut, duminica, pentru tentativa de omor, in urma violentelor care au avut loc in capitala Italiei, inaintea finalei cupei dintre Napoli si Fiorentina, informeaza.

Acoperisul unui bloc din Sighetu Marmatiei, cuprins de flacari. Locatarii au fost evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un bloc din Sighetu Marmatiei. Toti locatarii au fost evacuati. Flacarile au cuprins mai multe apartamente. O femeie cu handicap a suferit un atac de panica si a avut.

L'Equipe: Sanctiuni dure din partea UEFA pentru PSG, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar

Jurnalistii de la L'Equipe au anuntat, in cursul zilei de marti, ca PSG va fi aspru sanctionata de UEFA, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar. Astfel, campioana Frantei va fi nevoita sa ia o serie importanta de masuri. In plus, formatia de pe Parc des Princes va primi si o amenda de 60 de milioane de euro din partea forului european.

Gabriela Szabo candideaza din partea PSD pentru un loc de deputat in Ilfov

Gabriela Szabo si-a lansat oficial candidatura pentru functia de deputat intr-un colegiu din Ilfov. La eveniment au venit sa o sustina premierul Victor Ponta si ministrii social-democrati, care s-au declarat.

Ben Affleck a primit interdictie sa joace blackjack intr-un cazinou din Las Vegas, pentru ca este prea bun

Actorului Ben Affleck i-a fost interzis sa mai joace blackjack intr-un cazinou din Las Vegas, deoarece este prea bun la acest joc de carti, a declarat vineri o sursa din anturajul artistului, potrivit.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )