Libnet.ro
UNICEF

23:30

L'Equipe: Sanctiuni dure din partea UEFA pentru PSG, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar

Hotnews Hotnews,
 L

Jurnalistii de la L'Equipe au anuntat, in cursul zilei de marti, ca PSG va fi aspru sanctionata de UEFA, din cauza incalcarii fair-play-ului financiar. Astfel, campioana Frantei va fi nevoita sa ia o serie importanta de masuri. In plus, formatia de pe Parc des Princes va primi si o amenda de 60 de milioane de euro din partea forului european. continuă pe Hotnews

Gabriela Szabo candideaza din partea PSD pentru un loc de deputat in Ilfov

Gabriela Szabo si-a lansat oficial candidatura pentru functia de deputat intr-un colegiu din Ilfov. La eveniment au venit sa o sustina premierul Victor Ponta si ministrii social-democrati, care s-au declarat.

Tiriac mai primeste o lovitura din partea unui favorit

Dupa retragerea lui Novak Djokovic din turneul de la Madrid, patronul Ion Tiriac mai primeste o lovitura la fel de grea din partea unui alt jucator de top.

Tecau premiat cu un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase-Tiriac

Horia Tecau a primit un trofeu special din partea organizatorilor turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, romanul fiind singurul jucator care a castigat de trei ori openul de tenis de la Bucuresti. El a primit un trofeu creat de artistul Ioan Nemtoi.

Amenzi uriase pentru Manchester City si PSG, dupa ce au incalcat fair-play-ul financiar

Clubul englez Manchester City si liderul Frantei, PSG, ar putea primi amenzi de pana la 60 milioane euro din partea UEFA, dupa ce au incalcat regula fair-play-ului financiar. Cele doua cluburi, cu bugete colosale, au depasit cu mult plafonul maxim al pierderilor financiare, stabilit de UEFA la 45 milioane euro.

Presedintele PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, se va inscrie in PSD si va candida la Camera Deputatilor din partea acestui partid (surse)

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi, presedintele PNL Satu Mare, anuntat, duminica de liderul PSD, Victor Ponta, drept candidatul USL pentru un post de deputat la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, ar urma sa se inscrie in PSD, spun surse din conducerea social-democratilo.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol.

Ben Affleck a primit interdictie sa joace blackjack intr-un cazinou din Las Vegas, pentru ca este prea bun

Actorului Ben Affleck i-a fost interzis sa mai joace blackjack intr-un cazinou din Las Vegas, deoarece este prea bun la acest joc de carti, a declarat vineri o sursa din anturajul artistului, potrivit.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )