Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare

Antena3 Antena3,
Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare

Fiul Zinei Dumitrescu nu isi doreste pe nimeni la ceremonia de incinerare. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmostenit pentru ca si-a abandonat mama!

Fiul Zinei Dumitrescu nu-si mai vizitase mama, lasata in azil, de mai bine de patru ani. Din acest motiv, Catalin Negreanu nu mai are dreptul la mostenire, potrivit celor declarate de directorul caminului de.

Cum au reactionat vedetele la moartea Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu s-a stins ieri din viata la 82 de ani, eveniment tragic care a adus durere in inimile tuturor celor care au cunoscut-o si nu numai. Iata cum au reactionat vedetele la auzul tristei vesti! .

Oana Turcu a povestit un episod socant despre fiul Zinei. Ce a facut cu putin timp inainte ca mama lui sa moara

Oana Turcu a povestit un episod socant despre fiul Zinei. Ce a facut cu putin timp inainte ca mama lui sa moara. Citeste mai mult pespynews. ro .

Daniel Ionita: Romania isi doreste ca viitorul Guvern de la Chisinau sa-si mentina o orientare proeuropeana

Romania isi doreste ca viitorul Guvern de la Chisinau sa-si mentina o orientare clara pro-europeana. Romania isi doreste ca politicienii din Republica Moldova sa dea dovada de responsabilitate, iar viitorul Guvern sa ramana pe deplin angajat in ceea ce priveste implementarea la termen a obligatiilor care decurg din Acordul de Asociere. Declaratia apartine ambasadorului Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, transmite IPN.

SCANDAL MONSTRU! Dan Negru SARE LA GATUL fiului Zinei Dumitrescu: Ce au de iMPARTIT cei doi...

Dan Negru este extrem de suparat pe fiul Zinei Dumitrescu pentru ca si-a abandonat mama in azil, scrie Stirescu.

MISTER MACABRU: Unde este SICRIUL cu trupul Zinei Dumitrescu? Dana Savuica arunca BOMBA saptamanii! Asa ceva...

Mister total in legatura cu Zina Dumitrescu: Dana Savuica a plecat la INML, unde paznicii i-au spus ca ca trupul creatoarei de moda nu e acolo. Apoi, modelul s-a dus la crematoriul din Vitan Barzesti, iar cei.

Dan Negru, reactie incredibila dupa moartea Zinei Dumitrescu: I-as pedepsi pe copiii care-si arunca parintii in aziluri

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,.

Reactiile vedetelor dupa moartea Zinei Dumitrescu. Botezatu plangand: imi pare rau ca nu am reusit sa-i indeplinesc ultima dorinta FOTO

Moartea celebrei creatoare de moda Zina Dumitrescu le-a indurerat pe vedetele care au lucrat de-a lungul timpului cu Mama Zina, asa cum era alintata de cei dragi.

Romanita Iovan, distrusa de durere dupa moartea Zinei Dumitrescu. Sunt socata

Creatoarea de moda, Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie 2019, la ora 16. 25, la azilul de batrani unde era internata. Romanita Iovan facea parte din cercul de apropiati ai creatoarei de moda. Sunt.

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda in urma cu o luna

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )