Libnet.ro
UNICEF

19:15

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

ADPM ADPM,
Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova. continuă pe ADPM

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova. Actorul este in stare critica

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si va fi operat la clinica de cardiologie din Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Florin Busuioc a facut INFARCT si a fost dus de URGENTA la spital! Detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului

Florin Busuioc a suferit marti un stop cardio-respirator, chiar in timpul unui spectacol, actorul fiind transportat de urgenta la spital. Totul s-a petrecut pe scena, la Craiova, unde actorul juca in cadrul.

Cand a fost ultima aparitie a lui Florin Busuioc la TV

Florin Busuioc a facut infarct, marti seara, pe scena, in timpul unui spectacol in Craiova. La fata locului a fost chemata o ambulanta SMURD, iar acestuia i s-a acordat ingrijiri la fata locului. Actorul a fo.

Cabral, DEVASTAT dupa ce Florin Busuioc a facut INFARCT! PRIMELE reactii ale colegilor lui Busu (FOTO)

Vestea a picat ca un traznet, iar starea sanatatii prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a ingrijorat multa lume. Actrita Adelaida Zamfira, care face parte alaturi de Florin Busuioc din distributia.

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] .

Florin Busuioc a suferit un infarct! Medicii l-au resuscitat de urgenta

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la Craiova in timpul unui spectacol. Ambulanta a ajuns la fata locului de urgenta si prezentatorul TV a fost resuscitat. Acestaeste in drum spre spital unde a.

Imagini cu momentul teribil in care lui Florin Busuioc i s-a facut rau pe scena, S-a prabusit sub privirile ingrozite ale colegilor

Indragituil actor Florin Busuioc a suferit un infarct marti seara, iar apropiatii acestuia sunt in stare de soc. Nimeni nu se astepta ca Florn Busuioc, la varsta de 56 de ani, sa sufere de probleme cardiace.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )