Libnet.ro
UNICEF

15:45

FLORIN CALINESCU, despre intalnirea Dancila - Timmermans: V-a surprins primenindu-va la LIGHEAN?

B1 B1,
FLORIN CALINESCU, despre intalnirea Dancila - Timmermans: V-a surprins primenindu-va la LIGHEAN?

Actorul Florin Calinescu a criticat dur intr-un clip postat pe contul sau de Facebook refuzul Viricai Dancila de a oferi informatii despre discutiile cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans. continuă pe B1

Guvernul nu vrea sa comunice nimic despre intalnirea dintre Viorica Dancila si Frans Timmermans/ Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu am niciun comentariu

Guvernul nu doreste sa transmita nimic despre intalnirea de joi dintre premierul Viorica Dancila si Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute in urma, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

Florin Calinescu ia politicienii la refec: Ar fi apocaliptic ca Dragnea sa ajunga presedintele Romaniei. Atunci m-as gandi serios sa intru in politica VIDEO

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a postat un video pe pagina sa de Facebook in care marturiseste ca ar fi dispus sa intre in politica daca, printr-un scenariu apocaliptic liderul PSD Liviu Dragnea, ar obtine dreptul legal de a candida la presedintia Romaniei.

Florin Calinescu ar putea intra in politica. Cine ar putea sa-l convinga sa faca acest pas

Florin Calinescu este pregatit sa intre in politica, daca liderul PSD Liviu Dragnea ar obtine dreptul legal de a candida la presedintia Romaniei sau de a deveni premier. Este evident pentru toata lumea.

Florin Calinescu iL FACE PRAF pe Dragnea: Daca ajunge LIVIULICA presedinte, intru in politica! Lumea penala face un singur efort: sa il salveze pe seful

Actorul Florin Calinescu a declarat miercuri intr-u clip postat pe Facebbok, ca planul final al lui Liviu Dragnea este de a ajunge cel putin premier, daca nu presedinte. Este evident pentru toata.

Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, dar si despre modificarea Codurilor Penale din Romania. Mai mult, liderul social-democrat a subliniat ca nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar, chiar daca ar exista aceasta perceptie.

Mircea Badea, despre discursul lui Timmermans: A facut un stand-up comedy absolut fabulos

Mircea Badea a vorbit la Sinteza Zilei despre discursul sustinut astazi, la Bucuresti, de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Domnul Timmermans a fost haios rau. Eu am ras cu lacrim.

Interviu cu Florin Raducioiu despre candidatura lui Ionut Lupescu si despre anul petrecut ca director tehnic al Academiei Regal Sport Atletico Madrid: Vom reda fotbalul celor care il iubesc cu adevarat!

Marele fotbalist roman Florin Raducioiu a vorbit despre anul petrecut ca director tehnic al Academiei Regal Sport Atletico Madrid si despre candidaturalui Ionut Lupescu. Redam interviul integral mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )