Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mircea Badea, despre discursul lui Timmermans: A facut un stand-up comedy absolut fabulos

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre discursul lui Timmermans: A facut un stand-up comedy absolut fabulos

Mircea Badea a vorbit la Sinteza Zilei despre discursul sustinut astazi, la Bucuresti, de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Domnul Timmermans a fost haios rau. Eu am ras cu lacrim. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre decizia iCCJ cu privire la dosarul lui Paul Stanescu: Sunt absolut terifiat de faptul ca tocmai azi a fost dauna totala la iCCJ

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA de redeschidere a dosarului vicepremierului Paul Stanescu. Ceva ingrozitor s-a intamplat.

SMS-ul primit in miez de noapte de Mircea Badea. Ce l-a revoltat pe realizatorul TV

Mircea Badea a comentat miercuri, la in gura presei, modul in care s-au semnat pe banda rulanta mandatele de ascultare a telefoanelor unor inalti demnitar romani. Erau cativa judecatori care semnau pe.

Am fost INTERCEPTATA... Ecaterina Andronescu, SMS in miez de noapte catre Mircea Badea!

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, i-a dat un SMS lui Mircea Badea chiar in timpul emisiunii in gura presei, in noaptea de miercuri spre joi, scrie Reporter Online. Erau cativa judecatori care semnau pe.

Mircea Badea: Presedintele nu are drept de veto, el nu poate refuza demiterea lui Kovesi

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, inaintata presedintelui Klaus Iohannis de catre ministrul Justitiei, Tudorel.

FLORIN CALINESCU, despre intalnirea Dancila - Timmermans: V-a surprins primenindu-va la LIGHEAN?

Actorul Florin Calinescu a criticat dur intr-un clip postat pe contul sau de Facebook refuzul Viricai Dancila de a oferi informatii despre discutiile cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )