Libnet.ro
UNICEF

05:45

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate.

Ratele la credite vor putea fi amanate, printr-o simpla cerere, aproape sase luni. Florin Citu: E o pasuire, nu stergem rate

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat marti ca joi aproba o ordonanta de urgenta prin care permite romanilor sa solicite amanarea ratelor la credite, printr-o simpla cerere depusa la banca. Perioada de amanare va fi mai lunga, mai aproape de sase luni, a spus oficialul.

Mesajul Orange, Vodafone pentru toti romanii e afisat direct pe telefonul tau

Orange si Vodafone s-au mobilizat ca sa le transmita un singur mesaj romanilor: Stam acasa. in aceste vremuri dificile, e un mesaj care poate duce la salvarea de vieti. in seara de 20.

FLORIN CITU ANUNTA CA O SOLUTIE ESTE POSIBIL SA FIE PREZENTATA IN 48 DE ORE Finantele si BNR, foarte aproape de o solutie pentru clientii bancari

O solutie pentru clientii bancilor este posibil sa fie prezentata in 48 de ore, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice MFP), care subliniaza ca discuta pe acest subiect cu bancherii si cu reprezentantantii Bancii Nationale a Romaniei BNR). Oficialul de la Finante a transmis, printr-un mesaj video pe pagina sa de Facebook: Suntem foarte aproape, si aici este o veste foarte buna pentru romani, suntem foarte aproape de o solutie pentru clientii bancilor, o solutie pe care o discutam cu Banca Nationala si cu sistemul bancar, pe care o vom prezenta, cred eu, in maxim 48 de ore .

Florin Citu: Persoanele si companiile care nu-si pot plati ratele pot cere de la banci o pasuire fara sa prezinte niciun document

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat marti, la Digi 24, ca Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta prin care persoanele si companiile care nu-si pot plati ratele vor putea cere bancilor de la care au contractat creditele o amanare, fara sa prezinte vreun document justificativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )