Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj de ULTIMA ORA despre pensii. Anuntul facut de Klaus Iohannis!

Antena3 Antena3,
Mesaj de ULTIMA ORA despre pensii. Anuntul facut de Klaus Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca pensiile vor creste, insa nu cu 40%, Guvernul urmand sa calculeze cat va fi majorarea. Alocatiile pentru copii vor creste pas cu pas. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Klaus Iohannis, informatii de ULTIMA ORA despre noile restrictii de la 1 august - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele. Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor jurnalistilor.

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

Al treilea judet cu masca in spatii deschise. Anuntul de ultima ora al oficialilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit noi masuri pentru limitarea raspandirii COVID-19. Printr-o decizie, este instituita obligativitatea purtarii mastii de protectie, in anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise stabilite prin hotarare a Comitetului. Primele judete care s-au conformat regulii au fost Arges si Dambovita, unde numarul mare de .

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Ochiul vigilent sporeste munca!

Gabriela Firea a transmis, marti, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, care este stadiul principalelor lucrari din Capitala. Edilul a subliniat ca activitatea pe santiere se desfasoara in parametri optimi si ca au fost luate toate masurile de siguranta pentru muncitori, dar si normele igienice si sanitare pentru preventia raspandirii COVID-19,.

Atentie romani, anunt important despre pensii. Metoda noua pentru recalcularea pensiilor. Cum intram in lumea civilizata

Un nou anunt important despre pensiile romanilor a fost facut de catre Ministru Muncii, Violeta Alexandru. O noua metoda de recalculare va intra in actiune. Care este noua metoda de recalculare a pensiilor. Un anunt important de care romanii trebuie sa stie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vorbeste despre marirea pensiilor. Nu este vorba despre celebra majorare .

Cand revine Romania la starea de urgenta. Anuntul facut astazi de Rafila

Alexandru Rafila vine cu noi precizari despre posibila viitoare revenire a starii de urgenta in Romania. Cazurile de infectare continua sa reprezinte un record pe care romanii il bat zi de zi, asa ca oficialii regandesc situatia in care ne aflam. Cand revine Romania la starea de urgenta? Rafila vine cu detalii Seful laboratorului Institutului .

Ce face acum primul sot al Mariei Constantin. Decizia de ultima ora pe care a luat-o

Ce decizie a luat primul sot al Mariei Constantin? Cantareata s-a razboit ani la rand cu cel cu care a facut un copil. Cum mai sunt lucrurile intre ei acum? Decizia primului sot al Mariei Constantin Maria Constantin se pare ca nu a avut prea mult noroc in dragoste. S-a casatorit de foarte tanara, a .

Noi restrictii in Romania de la 1 august. Guvernul Orban, anunt de ultima ora

Guvernul Orban s-a reunit, miercuri seara, pentru a adopta modificarile la starea de alerta prin introducerea de noi restrictii, incepand cu 1 august. CNSU: Masca pe strada, activitati comerciale nocturne interzise, distantare pe plaja. Guvernul Orban, anunt de ultima ora. Premierul, noi precizari despre restrictiile propuse Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )