Libnet.ro
UNICEF

18:01

Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Hotnews Hotnews,
 Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Mihaela Buzarnescu se alatura si ea luptei impotriva coronavirusului si anunta ca va face o donatie Spitalului Gerota din Bucuresti. Anuntul sportivei vine la cateva zile dupa ce aceasta dezvaluise ca se confrunta cu mari probleme financiare. continuă pe Hotnews

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Selly, inchis in casa de cateva zile. Cine l-a vizitat in tot acest timp: doar doua persoane

Selly respecta regulile in plina pandemie de coronavirus si sta izolat in locuinta proprie. Acesta a povestit pe Instagram ca singurele persoane care l-au vizitat pe acesta sunt iubita sa si un curier. Selly, inchis in casa de cateva zile. Cine l-a vizitat in tot acest timp: doar doua persoane Selly sta acasa in aceasta .

in plina pandemie de coronavirus, doua femei s-au ascuns 11 zile, cu cinci copii, intr-o pestera VIDEO

Un grup de sapte persoane, format din doua femei si cinci copii, a fost dat disparut de la domiciliu din data de 8 martie.

Adrian Nastase, semnal de alarma in plina pandemie de coronavirus: Solidaritate europeana, o utopie

Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, a lansat un avertisment in plina pandemie de coronavirus si a anuntat ca solidaritatea europeana se dovedeste a fi o utopie.

in plina pandemie de coronavirus, la Ocolul Silvic Brad s-au taiat ilegal zeci de arbori. Padurarul, arestat la domiciliu

In plina pandemie de coronavirus si stare de urgenta in Romania, taietorii ilegali de lemne isi vad nestingheriti de treaba. Garda Forestiera Timis a fost sesizata ca la Ocolul Silvic Brad, canton.

Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep in lupta pentru stoparea crizei epidemiologice care afecteaza si tara noastra. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota e demn de toata lauda. Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gest urias facut pentru Spitalul Gerota Dupa ce Simona Halep a donat o suma de bani pentru spitalele .

Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Impresionata de evenimentele in desfasurare cauzate de coronavirus, jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu anunta ca va face o donatie pentru Spitalul Gerota.

Domeniul Regal Peles devine spatiu de carantina, in plina pandemie de coronavirus

Peste 50 de spatii de cazare individuale in unitatile hoteliere si vilele de pe Domeniul Regal Peles vor fi puse la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cu titlu gratuit, pentru persoanele care vor fi nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirus.

Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

O masura fara precedent a fost luata in Germania, in incercarea guvernului de la Berlin de a lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Rezervistii din armata au fost mobilizati pentru a ajuta.

Efectele imediate ale suspendarii turneelor de tenis, explicate de Mihaela Buzarnescu: Totul e o enigma

In urma cu 12 luni, Mihaela Buzarnescu stationa pe un confortabil loc 31 WTA, care consemna nu doar un varf al formei sale sportive, ci si promisiunea stabilitatii financiare. in prezent, ea le deschide tuturor ochii asupra efectelor imediate pe care anularea in cascada a turneelor de tenis le are asupra sportivilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )