Libnet.ro
UNICEF

11:30

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Antena3 Antena3,
Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate. continuă pe Antena3

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Loteria Romana, anunt de ultima ora pentru toti romanii! Se intampla chiar de astazi

Un alt anunt important vine, de aceasta data, din partea Loteriei Romane. in plina pandemie de COVID-19, activitatea agentiilor Loto se suspenda temporar, pentru a preveni raspandirea temutului virus. Loteria Romana, anunt de ultima ora incepand de astazi, 18. 2020, este suspendata temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale, pana .

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

Florin Citu se revolta fata de linsajul mediatic pe care i l-a opus PSD

Ministrul de Finante, Florin Citu, a tinut sa transmita un mesaj video catre cetateni, in care s-a p.

Florin Citu anunta ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor: Nu lasam pe nimeni in urma

Ministrul Finantelor da asigurari ca salariile si pensiile vor fi platite la timp.

Florin Citu: Ne confruntam cu o criza economica ce se suprapune unei crize de sanatate. Suntem gata sa venim cu masuri noi

Ministrul de Finante, Florin Citu, precizeaza intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook ca ne confruntam in aceast moment cu o criza atipica cu care nu s-a mai confruntat nimeni si pentru care nu.

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Florin Citu, despre pensii si salariile bugetarilor: Simt ca sunteti ingrijorati VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut vineri sa faca o serie de precizari legate de plata salariilor bugetarilor si a pensiilor, dar si despre facilitatile acordate mediului privat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )