Libnet.ro
UNICEF

06:00

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Playtech Playtech,
Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai . continuă pe Playtech

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

O platforma romaneasca de telemedicina cauta medici care sa consulte pacientii online in plina criza de coronavirus

Pentru a limita expunerea personalului medical la COVID-19 si a diminua vizitele romanilor la medic pentru problemele de sanatate comune, Doclandia. ro, o solutie online care ofera informatii medicale de la distanta persoanelor care cauta o opinie avizata, a demarat o campanie de mobilizare pentru a creste disponibilitatea celor 1. 200 medici inscrisi in platforma si recomanda afilierea cat mai multor medici noi.

in plina criza coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov si-a dat demisia

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, Ramona Ionescu, si-a dat demisia, in plina criza de coronavirs, dupa ce presa locala a scris ca decizia acesteia a venit in urma unei sedinte la Consiliul Judetean.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov a demisionat in plina criza de coronavirus

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Brasov, doctor Ramona Ionescu, a demisionat din functie, in plina criza de coronavirus. Potrivit brasovtv. com, Ramona Ionescu si-a motivat decizia prin lipsa de.

Ce a cautat Raed Arafat, de fapt, in emsiunea Un Show Pacatos la Capatos, pe Antena 1. Nimeni nu a inteles in plina criza scopul

Au aparut noi informatii despre cum vor decurge lucrurile in Romania, in cazul in care pandemia va afecta din ce in ce mai mult tara. Raed Arafat dat noi declaratii despre cum vor proceda medicii in astfel de situatii. Raed Arafat, noi informatii despre coronavirus in emisiunea lui Capatos Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, .

Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o serie de recomandari pentru romanii care locuiesc in Italia.

Cum sfideaza bucurestenii REGULILE impotriva CORONAVIRUSULUI! Imagini din Capitala in plina criza de COVID-19 (FOTO)

Atmosfera din Bucuresti, in plina criza de Coronavirus, este extrem de dezolanta. Populatia a dat navala in marile magazine, pentru a-si face provizii, pregatindu-se astfel pentru cel mai sumbru.

Sefa Directiei de Sanatate Publica Timis - demisa din functie in plina criza de coronavirus

Sefa Directiei de Sanatate Publica Timis, Cornelia Malac, a fost demisa din functie de Ministerul Sanatatii, marti seara, dupa ce aceasta a facut mai multe gafe in contextul crizei de coronavirus.

Sistemul cardurilor de sanatate A PICAT din nou, in plina criza a CORONAVIRUSULUI! CNAS: Validarea serviciilor medicale se face offline

In plina criza de coronavirus, sistemul cardurilor de sanatate a picat din nou. Este a doua dimineata consecutiv cand acesta nu functioneaza. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat,.

Gigi Becali, filmat cu turma de oi pe strazile din Pipera, in plina criza de coronavirus

Gigi Becali a fost filmat vineri cu turma de oi pe strazile din Pipera. Se pare ca patronul FCSB nu pare impresionat de criza de coronavirus si isi vede linistit de activitatile zilnice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2838 seconds )