Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Citu: Avem o scadere a veniturilor de 20 miliarde lei si o crestere a cheltuielilor de 12 miliarde lei

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Avem o scadere a veniturilor de 20 miliarde lei si o crestere a cheltuielilor de 12 miliarde lei

Proiectul de rectificare bugetara ar putea fi prezentat in sedinta de luni a Guvernului pentru a fi aprobat, a anuntat ministrul finantelor, la inceputul sedintei de joi. in acest context, Citu a spus ca exista deja o scadere de venituri estimata in jur de 20 de miliarde lei si o crestere a cheltuielilor de aproape 12 miliarde lei. Deci, in acest context, trebuie sa fim mult mai atenti cu partea de cheltuieli din buget. Citu a prezentat si cateva masuri, una referitoare la rambusarea TVA, iar alta privind prorogarea unor termene pentru depunerea situatiilor financiare. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Rectificarea va fi prezentata luni. Veniturile au scazut cu 20 de miliarde lei, cheltuielile au crescut cu 12 miliarde lei

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat joi ca rectificarea bugetara este aproape gata si ca ar urma sa fie prezentata luni. El a mentionat ca a avut loc o scadere de venituri de 20 de miliarde lei, in timp ce cheltuielile au crescut cu aproape 12 miliarde lei.

Florin Citu: Rectificarea va fi prezentata luni. Veniturile au scazut cu 20 de miliarde lei

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat joi ca rectificarea bugetara este aproape gata si ca ar urma sa fie prezentata luni.

COVID-19 |Florin Citu: Punem la dispozitie un portal online pentru cei care intampina probleme in procesul de amanare a ratelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni, in sedinta de Guvern, ca romanii care intampina dificultati in accesarea masurii privind amanarea ratelor pot accesa, incepand de marti, 7 aprilie, un portal online pentru a semnala problemele.

COVID-19 |Florin Citu: Efortul bugetar este unul foarte mare, avem o crestere a cheltuielilor si o scadere a veniturilor

In urma sedintei de Guvern, ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat masurile adoptate prin actele normative, publicate in Monitorul Oficial.

Citu: Avem o crestere a cheltuielilor si o scadere a veniturilor. Asta inseamna ca deficitul pentru 2020 va creste semnificativ

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, luni seara, la finalul sedintei de Guvern, ca in aceasta perioada se inregistreaza o crestere a cheltuielilor si o scadere a veniturilor, iar acest lucru inseamna ca deficitul pentru acest an va creste semnificativ.

Florin Citu: Ne asiguram ca oamenii primesc la timp salarii, pensii, dar nu e usor. Facem reevaluare a cheltuielilor. Finantarea e mai complicata

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat luni ca la rectificarea bugetara va face o reevaluare cheltuielilor pentru tot anul, deoarece avem o crestere foarte mare a cheltuielilor si o scadere a veniturilor, iar obtinerea finantarii este mai complicata in aceasta perioada. Rolul nostru este sa ne asiguram ca oamenii primesc la timp salarii, pensii, dar nu e usor, a spus el.

VIDEO Rectificarea bugetara: 1 miliard de lei pentru concedii medicale si 7 miliarde lei pentru somajul tehnic si alte ajutoare

Prima rectificare bugetara din acest an a fost discutat luni, in prima lectura, in sedinta de Guvern, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Acesta a spus ca cei mai multi bani in plus vor fi alocati Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.

Florin Citu: Dublarea alocatiilor nu se face. Ce spune despre cresterea pensiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu a exclus, joi, o dublare a alocatiilor pentru copii in 2020 si a pus sub semnul intrebarii majorarea punctului de pensie cu 40%, prevazuta in legea pensiilor si cuprinsa in bugetul pe 2020. El a spus insa ca nu a vazut niciun proiect de lege privind reducerea cheltuielilor cu salariile bugetarilor.

Florin Citu: Trebuie sa fim cu totii solidari! Este presiune mare pe buget

Ministrul Florin Citu a explicat ca presiunea asupra bugetului este foarte mare si a spus ca trebuie sa fim solidari cu totii.

Guvernul Orban, noi decizii pentru iesirea din impasul economic provocat de COVID-19. Florin Citu: Cheltuielile s-au marit considerabil, iar veniturile s-au redus. Deficitul pentru 2020 va creste semnificativ (VIDEO)

Cheltuielile din bugetul de stat s-au marit considerabil, in timp ce veniturile s-au redus, astfel ca deficitul pentru anul 2020 va creste semnificativ, a afirmat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )