Libnet.ro
UNICEF

06:46

Florin Citu, avertisment pe Facebook: Daca esti PSD-ist, simpatizant, urasti PNL-ul, nu mai merge inemisiuni sa induci panica

Antena3 Antena3,
Florin Citu, avertisment pe Facebook: Daca esti PSD-ist, simpatizant, urasti PNL-ul, nu mai merge inemisiuni sa induci panica

Florin Citu, ministrul de Finante, a postat joi seara pe pagina sa de Facebook un avertisment. continuă pe Antena3

Florin Citu: Ne confruntam cu o criza economica ce se suprapune unei crize de sanatate. Suntem gata sa venim cu masuri noi

Ministrul de Finante, Florin Citu, precizeaza intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook ca ne confruntam in aceast moment cu o criza atipica cu care nu s-a mai confruntat nimeni si pentru care nu.

Florin Citu - primele masuri luate de ANAF pentru a sprijini mediul de afaceri

Florin Citu, ministrul Finantelor, a facut in aceasta dimineata o postare pe Facebook prin care doreste sa transmita care sunt masurile luate de Agentia Nationala de Asministrare Fiscala pentru a sprijini mediul de afaceri.

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Florin Citu: Guvernul este pregatit cu finantare pentru scenarii diferite

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca statul poate suporta doua luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate de guvern.

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Florin Citu le da asigurari romanilor: Nu vor fi probleme cu plata salariilor si pensiilor

Florin Citu le da asigurari romanilor ca nu vor fi probleme cu plata salariilor, pensiilor si facturilor de la stat. El a precizat faptul ca statul roman si-a reasigurat cheltuielile la inceputul anului si nu vor fi probleme.

Florin Citu anunta ca statul este pregatit sa sustina economia

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, marti seara la Digi24 ca statul este pregatit sa sustina economia, fiind gandite mai multe masuri, al caror impact financiar este estimat la 2% din PIB.

Florin Citu: Bancile comerciale lucreaza la un mecanism pe o perioada mai lunga, pentru conditii mai relaxate fata de clienti, dar trebuie schimbat putin regulamentul BNR

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca bancile comerciale din Romania lucreaza la un mecanism, astfel incat sa le ofere clientilor conditii mai relaxate. Totusi, demnitarul a explicat ca.

Florin Citu: Vom produce masti medicale in tara Sa sprijinim restaurantele cumparand online Somajul tehnic va fi sprijinit de la buget

Ministrul de Finante Florin Citu a declarat marti seara, la Digi 24, ca restaurantele isi pot sustine activitatea livrand mancare la domiciliu, iar noi le putem sprijini facand comenzi. Citu spune ca pachetul de masuri menit sa sprijine eonomia valoreaza 2% din PIB. Acesta a vorbit si despre posibilitatea suspendarii impozitului pe venit si despre sustinerea din bugetul de stat a somajului tehnic.

Florin Citu prezinta masurile fiscale anti-coronavirus, in direct pe B1 TV: 10 miliarde de lei se intorc in economie in aceste doua luni (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat luni seara, in direct pe B1 TV, cateva dintre masurile pe care Guvernul Orban le pregateste astfel incat mediul economic din Romania sa treaca cu bine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )